Zdrava hrana za svaki dan! Zdrava hrana za svaki dan!
Špinat Mnogi ga ne vole, ali špinat je važna namirnica posebno za muškarce. Potiče seksualno uzbuđenje, čuva zdravlje vašeg srca, pomaže u izgradnji mišića,... Zdrava hrana za svaki dan!

Špinat

Mnogi ga ne vole, ali špinat je važna namirnica posebno za muškarce. Potiče seksualno uzbuđenje, čuva zdravlje vašeg srca, pomaže u izgradnji mišića, kostiju i pomaže očuvati zdrav vid.

Jogurt

Jogurt pomaže u borbi protiv tumora, izgradnji kostiju, jača imunitet… Posebno su zdravi probiotični jogurti koji u sebi imaju zdrave bakterije.

Rajčice

Rajčice pomažu u borbi protiv tumora, ojačavaju imunitet, te čuvaju zdravlje kardiovaskularnog sustava. O rajčicama je važno znati da su i one prerađene gotovo jednako zdrave kao i svježe. Stoga čaša soka od rajčice može zamijeniti povrće.

Mrkve

Mrkve čuvaju zdrav vid, jačaju imunitet i pomažu u borbi protiv raka.

Borovnice

Borovnice stimuliraju mozak i pomažu spriječiti gubitak pamćenja, djeluju preventivno kod dijabetesa, a vitamin A i C u njima čuva kardiovaskularni sustav. Sadrže više antioksidanta nego i jedno drugo popularno voće.

Crni grah

Svaki grah je dobar za vaše srce, ali ni jedan drugi neće koristiti koliko crni. A osim toga antioksidanti u njemu djeluju povoljno na zdravlje mozga.

Orasi

Orasi sadrže vrijedne sastojke koji potiču rast mišića, stimuliraju mozak i ojačavaju imunitet. Bogatiji su omega-3 masnim kiselinama od bakalara. Porcija oraha (oko 7 cijelih jezgri) je dobra u bilo koje doba dana, ali posebno za oporavak nakon  posla.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0