<strong>Moderna i praktična ženska garderoba – odevni komadi koji trebaju svakoj dami</strong> <strong>Moderna i praktična ženska garderoba – odevni komadi koji trebaju svakoj dami</strong>
Stil u oblačenju se stiče i gradi godinama i predstavlja prirodnu sposobnost da se iskombinuju odevni komadi koji na osobi izgledaju skladno i tako... <strong>Moderna i praktična ženska garderoba – odevni komadi koji trebaju svakoj dami</strong>

Stil u oblačenju se stiče i gradi godinama i predstavlja prirodnu sposobnost da se iskombinuju odevni komadi koji na osobi izgledaju skladno i tako da laskaju figuri.

To što jednoj osobi garderoba dobro stoj, ne znači da će i drugoj odgovarati pa se sistemom probe i eliminisanja dolazi do najboljih odevnih komada koji se mogu nositi. Upravo zbog toga je važno pravilno kombinovati klasično sa modernim i skretati pažnju onako kako to vama odgovara

Postoje univerzalna pravila u odevanju i odevni komadi koji se lako kombinuju tako da neprimetno upotpunjuju kombinaciju, ne ističu se nužno, a na svakoj dami izgledaju lepo.

Ovog proleća je to ženska majica i odgovarajuća jakna koje su „must have“ prema savetima stručnjaka, a ujedno su i odličan način kombinovanja generalno pa su i greške u kombinovanju ređe.

Ženska majica koja odgovara uz sve odevne kombinacije

Ove sezone će biti izuzetno popularno nositi minimalističke odevne komade, sa malo detalja, ravnih i širokih krojeva. Ženska majica je svakako neizostavan deo svakog garderobera, a ove sezone i garderoba koja će se nositi u najrazličitijim situacijama.

Vrlo su popularni jednobojni modeli, okrugao izrez i ravan kroj. To je klasična ženska majica koju svi vole, a sada dobija novi život kao moderan odevni detalj.

Moda briše granice između stilova pa se pamučna ženska majica nosi i u svečanim prilikama, ali i svakodnevno, kao udoban odevni komad.

Potpuno je „in“ nositi majicu ispod poslovnog odela, na svečane pantalone i u svakoj takvoj, sličnoj prilici. Crna i bela ženska majica su svakako najsigurniji odabir i menjaju svečane košulje i bluze u mnogim situacijama. Ovo je moderna varijanta klasičnog odevanja i omogućava veću slobodu dekorisanja i sigurniju stilsku kombinaciju u svakom slučaju.

Sada su moderne i pastelne boje, ali i garderoba u zemljanim tonovima – tamno braon, tamno zlatna, bakarna, tamno zelena…što izgleda zaista interesantno i uklopivo sa ostatkom garderobe.

Ono što je sada velika prednost ovakvih komada je to što je dan udobniji u pamučnoj odeći. Širok kroj laska svakoj figuri i prikriva nedostatke, a ističe atribute. Odlično izgleda i kao upasana ili pružena preko donjeg dela. Savršena je u većini kombinacija i pružiće savršen izgled svaki put. Proleće će obeležiti ovakve kombinacije.

Da li vam treba savršena prolećna ženska jakna? Ovo su modni trendovi

Početak aprila je pokazao koliko je proleće nepredvidivo i da je adekvatna ženska jakna neophodna svih ovih meseci.

Hladni dani još uvek ne vraćaju zimske jakne u orman, ali će se uskoro nositi i prolećni modeli, tanki, kao zaštita od kiše i vetra.

U modi su „overizemodeli, tako da vam treba ženska jakna ravnog, širokog kroja sa velikim džepovima, vrlo često sa zanimljivim pojasom, kapuljačom…

Nisu samo krojevi ti koji su klasični, već se i odabirom boje garderoba uklapa uz svaku zamisao i modni odabir. Prošlo je vreme neon nijansi, ponovo su u modi umirujući tonovi, pastelne boje, tamno teget, tamno braon…

Tanka ženska jakna može biti i vrlo kratkog kroja, ponovo široka, vrećasta, ali se ovaj model ne može nositi u mnogim prilikama pa je dobro imati alternativu i posedovati jednu klasičnu jaknu koja se može uklapati uz većinu odeće i nositi i na posao i u šetnju, na primer.

Aksesoari kao lični pečat

Modni saveti kažu da je važno da je garderoba kvalitetna, udobna i da lepo izgleda na figuri. Preporuka je da se biraju neutralne boje i ravni krojevi što donosi lakše kombinovanje i bolje uklapanje sa ostatkom garderobe.

Aksesoarima se treba istaći što je i odličan način da se upotpuni lični stil i istakne u moru istih kombinacija.

Sat, zanimljive narukvice i ogrlice su zaista popularne poslednjih godina, a uz to se preporučuje i moderna ženska torba, moderne su i naočare za sunce i zanimljivi ukrasi za kosu.

Jednobojna ženska majica bez detalja je odlična za kombinovanje sa dugačkim ogrlicama, minđušama, ukrasima na reverima sakoa…. Uz to se savršeno uklapa klasična jakna pa je možete poneti i uz kežual kombinaciju ili u svečanu priliku, poslovni outfit… kombinacije su brojne i u svakoj ćete izgledati savršeno.

Pronađite svoj brend i klasične odevne komade jer je to potpuno „in“ i moderno tokom sezone proleće-leto 2023. Vodite računa da je garderoba prijatna, napravljena da isprati čak i najaktivniju osobu, pruži slobodu pokreta i uživanje u svim vremenskim uslovima. To je odabir koji svaka dama želi.

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0