Pozitivna priča: Voljeti bez obzira na sve Pozitivna priča: Voljeti bez obzira na sve
Prava ljubav je univerzalna, ne temelji se na drugom ljudskom biću. Ljubav koja protječe kroz nas od jednog prema drugome to nismo vi i... Pozitivna priča: Voljeti bez obzira na sve

Prava ljubav je univerzalna, ne temelji se na drugom ljudskom biću. Ljubav koja protječe kroz nas od jednog prema drugome to nismo vi i ja, to je dopuštenje, izbor da pustimo i dopustimo Svemiru da protječe kroz nas. Ponavljam to niste vi, to nisam ja, već prije izbor da dopustimo nečemu većem od bilo koga od nas da protječe kroz svakog od nas prema drugome.

Ono što mi možemo kontrolirati je izbor da pustimo da protječe, izbor da prepoznamo tok Univerzalne energije jedno u drugome, a ljepota je u prepoznavanju izražaja. Način na koji biramo blistati i vibrirati s tom energijom, koja je jednako dostupna svima, je naš izbor.

Nitko nije posebno obdaren prijemčivošću za ljubav. Ona je jednaka za sve nas. Nitko ne određuje kakvi smo u odnosu s ljubavlju. Mi gospodarimo našim osobnim izborom da budemo ljubav. Nitko drugi! Kad to shvatite, možete se osloboditi negativnosti. Ljubav jest! Ljubav je dostupna jednako svakome od nas, a kroz nas svemu što radimo, posebno našem umjetničkom izražaju. To je razlog zašto biram usmjeravati tako puno iscjeljivanja kroz kreativnost, koja ide na najčistije, ljudsko, zeleno, održivo, ekološko gorivo — LJUBAV.

Moć ljubavi je kao ptica kolibrić, ne može se uhvatiti niti biti pod kontrolom. Mora joj se dopustiti sloboda. Ako dopustite Moći ljubavi da vas podigne i donese živost i sjaj u vaš život — samo pratite što će se dogoditi!

Postoji mnogo načina da se iskusi život. Za mnoge je možda čak i lakše živjeti u negativnom, nego u pozitivnom. Ključ za iscjeljivanje i ključ za sve — zdravlje, dobrobit, život, duh, povezanost, vjeru i prosvjetljenje — je biti sposoban voljeti. Ako se ne sviđate sami sebi, ne možete se voljeti. To je temelj, polazna točka za vaš rad. Ako se skrivate i živite u strahu onda nikada ne morate biti odgovorni. Ako odaberete biti gubitnik, ljudi će očekivati mnogo manje od vas. Ako ćete biti potpuno odgovorni za sva svoja djela i iskustva u životu morat ćete imati veliku svijest o razmjeni. Pozitivni aspekti života, koje razmjena omogućava, obuhvaćaju: ljubav, povezanost s tokom Univerzalne energije, Milost, zdravlje i dobrobit, kreativnost, ravnotežu, izražavanje i jasnoću o svojoj svrsi. Negativniji aspekti života, koji su učestaliji i rašireniji, obuhvaćaju nedostatak ljubavi prema sebi, pretjerivanje, agresivni konzumerizam, ovisnost, ego i tvrdoglavost.

Jasno mi je da navodim puno karakteristika s negativnim prizvukom, ali budite iskreni… koje od njih defniraju vaš život? Je li vrijeme za promjenu? Vrijeme za evoluciju, otvaranje, rast i oslobađanje od prošlosti? Vi i ja oboje znamo da jest.

Ništa vam u životu neće dati plodove, dok ne naučite voljeti sebe i uspostaviti kontakt sa svojim srcem i ljubavlju koja teče kroz njega. Morate naučiti osjećati ljubav prema sebi. Morate biti u stanju osjećati osmijehe za sebe u svom srcu. Ljubav prema sebi povezuje vas sa svima i sa svime. Onda kad volite sebe možete se učinkovito okrenuti prema van, u svijet, i voljeti druge. Ljubav vas čini univerzalnima. To je temelj za razumijevanje života. Povezuje vas s velikim učiteljima koji su hodali po zemlji. Poruka “Voli bližnjega svoga kao samoga sebe” počet će dobivati smisao nakon što naučite voljeti sebe; to se ne može dogoditi ako se ne volite. Da bi ljubav postojala oko vas, mora se prvo dogoditi u vama, onda se može širiti 360 stupnjeva oko vas. Vi postajete krug, Svemir ljubavi. Mogu li biti nedvosmisleniji ili jasniji!

Sada… kako to napraviti?

To je osjećaj u kombinaciji s izborom da se voli i nije nešto iz čega se povučete, ovisno o tome s kim ste, koliko kila imate ili je li vam dan dobar ili loš. Ljubav prema sebi je konstantna. Sposobnost da se održi ovakva svijest rezultira doživljajem istinskog osobnog prosvjetljenja. Recept koji slijedim je:

  • U svom srcu znam da sam dobra osoba. Bez obzira što se dogodi u mom životu ja imam taj osjećaj siguran u sebi. Taj dobar osjećaj mi omogućuje da pravim izbore koji ustrajno izražavaju ljubav koju osjećam u sebi i to cijelo vrijeme održava moju razmjenu sa Svemirom. Postoji tijek kretanja i energije u slijed te razmjene. U mlađim godinama, kada bih bio ljut na oca, bez obzira koliko sam bio buntovan, ipak sam znao da sam dobar čovjek. Ljubav je ipak tekla kroz mene. Ljubav je jača od ljutnje.
  • Ne predajem svoju sposobnost da volim drugoj osobi. Ja držim svoju sposobnost da volim u sebi. Moj izbor da volim je između Svemira i mene, a ne tebe. Ja te oslobađam. Volim te bez obzira na sve. Moj izbor da te volim ne ovisi o tome da me ti voliš zauzvrat; ovisi o meni, koji samo biram da volim. Kada netko povuče moju osobnu energiju i ja znam da moram postaviti čvrstu granicu, bez obzira koliko jako trebam napraviti tu granicu, držim ljubav kao primarni osjećaj koji se generira u meni. Čak i kada adrenalin pumpa, biram otpustiti svaki strah i ljutnju i umjesto toga odabirem suosjećanje kako bih izrazio svoju granicu. U konačnici, dovoljno suosjećanja će se promijeniti u ljubav, a ljubav je moj izbor, moj recept.
  • Jedan od osnovnih načina na koji se povezujem sa Svemirom i svojom vlastitom unutarnjom ljubavlju je kroz prirodu. Kada biram ljubav suočen s različitim uvjetima, priroda pleše ispred mene, to me odvlači i usredotočuje na duhovni nivo cijelo vrijeme. Biranje ljubavi zahtjeva disciplinu, a isplate su ogromne, jer me Svemir nagrađuje s ljubavlju iz prirode. Priroda mi se pojavljuje u gradu, u neboderima i na betonu, jednako kao kada sam u prirodi. Ljubav i priroda me oslobađaju.
  • Igra i zabava hrane moj duh i oslobađaju moje osjećaje ljubavi i radosti. Moj izbor je imati što je moguće više zabave u životu! Tako se zabavljam razmjenjujući ljubav sa svojom kćeri Ruby. Ona donosi sjaj u moje oči kada pomislim kako me svako jutro dolazi preplašiti u spavaćoj sobi. Uvijek misli da će mi se prikrasti, a ja se vrlo dobro pretvaram. Volim se zabavljati kada podučavam, živim, radim bilo što u svom životu, čak dok pišem. Ako me nešto ne zabavlja, neću to dugo raditi. Da ne volim sebe, ne bih se volio toliko igrati. Istina je da volim zadirkivati i volim izraziti svoju ljubav zaigrano kroz zadirkivanje. Možda sam jedina osoba koja misli da sam smiješan, ali barem se smijem svojim vlastitim šalama. Uzor na kojeg se ugledam u životu, je ne biti preozbiljan u bilo čemu.
    Sada kreirajte svoj recept za ljubav prema sebi! Ovo su moje osnovne vježbe iz ljubavi koje prakticiram iz trenutka u trenutak, kroz njih se hranim pozitivnim optimizmom iz Svemira. Uvijek kažem: “Svemir ima svoj vlastiti nastavni plan za mene, isto kao i za vas. Ja sam uvijek u učionici.” Dok god sam svjestan toga, u stalnoj sam razmjeni sa Svemirom. Volim sebe i to mi dopušta izraziti ljubav slobodno, što me uranja u tok Univerzalne energije, jer ljubav je naš univerzalni jezik.

-David Elliott – “Iscjeljivanje”

nenadljubic.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0