<a></a>Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože! <a></a>Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Životni Stil 27/09/2022 Nanny 1

Neinvazivne anit-age metode su izuzetno popularne i u svetu i kod nas. Reč je o ambulantnim postupcima kod kojih se brzo i lako postižu... <a></a>Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Neinvazivne anit-age metode su izuzetno popularne i u svetu i kod nas. Reč je o ambulantnim postupcima kod kojih se brzo i lako postižu dugoročni rezultati u podmlađivanju lica, vrata i dekoltea.

Od operativnog zatezanja kože ih razlikuje to što ovo nije isključivo kozmetička metoda već način da se u kožu vrate svi nedostajući sastojci pa da ponovo bude elastična, blistava i bez nepravilnosti.

Specijalnim iglicama se ubrizgavaju fileri koji na različite načine deluju na epiderm, vraćaju mu vitalnost i jedrinu, usporavajući pojavu znakova starosti i uz ublažavanje postojećih promena.

Svi tretmani ove vrste imaju za posledicu to da donose:

  • Ten bez nepravilnosti,
  • Jedrina kože,
  • Elastičnosti,
  • Ublažavanje pigmentnih fleka,
  • Popunjavanje bora,
  • Odlaganje pojave novih

Koža već posle 30.godine počinje da gubi kolagen i hijaluron pa teže zadržava vodu, ispoljava nepravilnosti i pojavljuju se prve bore. Tada je pravo vreme da se započne sa revitalizacijom kože koja više ne može sama da se izbori sa promenama.

Pored čuvenih hijaluronskih filera tu su i mezoterapija lica i botoks za lice kao tretmani sa efikasnijim delovanjem na kožu koja je već pretrpela promene.

Najbolja mezoterapija – sve što treba da znate

Mezokokteli nisu možda zastupljeni kao terapijske procedure u manjim mestima pa je najbolja mezoterapija u Beogradu, a izvode je sve renomirane klinike i stomatološke ordinacije koje imaju i ovu delatnost.

Mezoterapija lica je tretman kod kog se ubrizgavaju mezoterapijski kokteli sastavljeni od hijaluronske kiseline, aminokiselina, vitamina i proteina koje se postavljaju u dublji sloj kože.

Dakle, ako se pitate šta je mezoterapija, jasan odgovor je da ona čini hijaluronske filere, ali se i obogaćuje kompleksom vitamina i minerala.

Osim sastava drugačiji je i način ubrizgavanja jer se ne aplicira u površinski sloj kože već dublje, u područje kože gde je mikrocirkulacija pa se sastav koktela krvnim sudovima širi u području i hrani koža i stimuliše na proizvodnju kolagena.

Postupak je bezbolan, dovoljan je anestetik u kremi, a rezultati se vide odmah. Potrebno je od 2 do 3 tretmana za potpun oporavak kože i onda se efekti vide i preko godinu i po dana.

To je najbolja mezoterapija u Beogradu ili bilo gde u našoj zemlji ili inostranstvu, kvalitetan tretman se radi na isti način, a poželjno je i da se mezoterapija lica kombinovanje i sa drugim tretmanima kao što je botoks za lice.

Botoks lica – šta je botoks i kako oporavlja kožu?

Botoks lica je takođe jedna od metoda koja efikasno podmlađuje kožu, ali kroz ubrizgavanje u mišiće lica koji onda ne vrše kontrakciju i bore se popunjavaju.

Sastav je drugačiji od koktela za mezoterapiju lica i predstavlja botulinski toksin koji pomaže da se to područje ne kontrakuje i koža odmara i zateže. Neka vas ne brine činjenica šta je botoks i da je to otrov jer je popuno bezbedan za upotrebu i nema negativnih efekata zbog toga.

Kada se kombinuje mezoterapija lica i botoks za lice dobijaju se načini da se brzo i jednostavno koža podmladi i iznutra i spolja.

Mezetorapija lica će dubinski hraniti kožu i vratiti kolagen, a botoks lica je idealan za gornju trećinu lica, ali i bore oko usana i ispod nosa jer su duboke i teško ih je na druge načine popuniti.

Stručan lekar i pouzdana klinika

Sve ove metode su bezbedne, ali uz kvalitetne materijale i stručne lekare, u suprotnom je najmanja šteta ako tretman ne uspe.

Mezoterapija za lice ima različit sastav i važno je da se koriste oni kokteli koji imaju visoko-koncentrovan hijaluron i odličnu kombinaciju vitamina i aminokiselina.

Stručan lekar će znati prave tačke uboda za najbolje rezultate, pravilno korišćenje anestezije i proveravanje alergijskih reakcija.

Takođe i kada je u pitanje botoks za lice važno je da je sastav odgovarajući, ali i da lekar poznaje anatomiju lica pa da u prave mišiće aplikuje materijal i oni stvore najbolji efekat.

Upravo zbog ovoga su i stomatološke ordinacije odličan izbor za anti-age metode jer su stomatolozi upoznati sa injektivnim ubrizgavanjem, rade u sterilnim uslovima i odlično poznaju anatomiju lica i tela.

I najbolja mezoterapija u Beogradu i drugim godinama i najbolji botoks za lice moraju biti prvi uslov koji trebate dobiti. Kada se odlučite i za stručnog lekara, dobićete mlađi izgled lica i efikasnije ublažavanje svih znakova starosti.

Nanny

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0