Četri neočekivane osobine koje će privući svaku ženu Četri neočekivane osobine koje će privući svaku ženu
Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina,... Četri neočekivane osobine koje će privući svaku ženu

Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriteriji žena su ipak nešto drugačiji. Saznajte na koje 4 neočekivane muške osobine žene itekako padaju

1. INDEKS TJELESNE MASE 

Istraživanja su pokazala kako je indeks tjelesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno tijelo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvjesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. No ne smijemo zanemariti niti seksi trbuščić, jer bez obzira na tjelesni indeks većina žena će radije izabrati snažnije muškarce nego ‘žgoljavce’.

2. NOGE

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Takođe je istraženo kako su ženama privlačniji frajeri kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je riječ o trendu fudbalera koji je zahvatio cijeli svijet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

3. OŽILJCI

Ožiljci su od pamtivijeka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simbolizuju opasnost i hrabrosti te mušku snagu, a muškarac s ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao zločesti dečko što je još jedna popularna ženska maštarija.

4. DOBRI DEČKI

Iako pojam zločestih momci podsjeća na holivudske zavodnike poput Jamesa Deana, Johnnyja Deppa ili Georgea Clooneyja te je dio ženske mašte, u stvarnom životu žene ipak padaju na dobre dečke.Osjećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

Izvor: zadovoljna.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0