Riješite se dosade Riješite se dosade
Već si provjerila svoje mailove, na facebooku nema ništa novo, na chatu nitko zanimljiv, sve vijesti si pročitala, u svojoj omiljenoj igrici već si prešla... Riješite se dosade

Već si provjerila svoje mailove, na facebooku nema ništa novo, na chatu nitko zanimljiv, sve vijesti si pročitala, u svojoj omiljenoj igrici već si prešla sve razine i sada ne znaš što dalje. Evo nekoliko savjeta kako se zabaviti:

1. Yahoo Answers – Kad već imaš dovoljno vremena potraži odgovore na pitanja koja su te oduvijek zanimala. Čak i ako ti strani jezik nije jača strana, možeš koristiti google translate.

2. Polyvore – Idealna stranica za sve žene. Ovdje možeš otkriti vlastitu kreativnost. Modna stranica na kojoj sama kombiniraš odjevne predmete. Stvaraš nove lookove a drugi te ocjenjuju i komentiraju, također stranica nudi i mogućnost dizajna interijera na isti način. Svakako vrijedi posjetiti.

3. Recepti – Ukoliko voliš kuhanje onda možeš potražiti i stranicu na kojoj imaš neke nove recepte i svakako ih isprobati. Možeš pokušati ovdje: Recepti

4. Pošalji mail svojim prijateljima – Javi prijateljima što radiš, čim se baviš, održavaj kontakte i s osobama s kojima se rjeđe viđaš.

5. Potraži novu igricu.

Izvor: Covermagazin

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0