Muški zagrljaj Muški zagrljaj
Postoji nekoliko vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati i svaki je od njih poseban na svoj način.Poznato je kako zagrljaj ima izuzetno pozitivne... Muški zagrljaj

Postoji nekoliko vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati i svaki je od njih poseban na svoj način.Poznato je kako zagrljaj ima izuzetno pozitivne učinke na psihičko i fizičko zdravlje čovjeka. Zagrljaj može dati svako, a naročito pomaže kad nam je teško.

Naučnici tvrde da pomoću zagrljaja možemo izgraditi povjerenje i osjećaj sigurnosti te ojačati povezanost s osobom koju grlimo. Takođe, povećava nivo hormona važnih za sreću, a smanjuje stres. Ublažava bol, opušta mišiće, smanjuje napetost a najbolje od svega je što je potpuno besplatan.

Dakle, nemojte se sramiti pokazati emocije i grlite se kad god možete. Navodno postoji nekoliko vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati i svaki je od njih poseban na svoj način, a mi vam otkrivamo koji su.

1. Hvatač

Vrsta zagrljaja gdje svom partneru skačete u naručje a on vas snažno volumeni oko struka. Možete dići noge u zrak i obaviti ih čvrsto oko njega dok vas on čvrsto drži. Ovakve zagrljaje najčešće dijelimo kad smo vrlo uzbuđeni i srećni što napokon vidimo svog partnera od kojeg smo neko vrijeme bili odvojeni. Možda je prošlo nekoliko dana ili pak više, ali oboje ste vrlo uzbuđeni što vidite jedno drugo. Ovakva vrsta zagrljaja je dosta rijetka pa je iz tog razloga i vrlo dragocjena i slatka.

2. Zavrtite se 

Utrčite svom muškarcu u zagrljaj a on vas digne i snažno zavrti, prije nego što vas spusti na tlo. Ova je vrsta zagrljaja vrlo razigrana i zabavna i zasigurno će vas nasmijati i razveseliti.

3. ‘Stisni me snažno’

Jedna od najboljih vrsta zagrljaja je ona gdje vas muškarac čvrsto grli ne bi li vam dokazao koliko vas voli. Ako vam vaš partner pruža ovakve snažne zagrljaje, to znači da mu je uistinu stalo do vas. Kad primite ovu vrstu zagrljaja, budite zahvalni i pokažite mu koliko ga cijenite i volite. To puno znači.

4. Dizanje u zrak

Prvo vas zagrli, a potom vas digne u zrak. Ovo je zabavna vrsta zagrljaja koja će vas oboje nasmijati, a pokazuje da mu je stalo do vas. Osim toga, pokazuje i njegovu snagu, a svi dobro znamo koliko se muškarci vole hvaliti svojim snažnim mišićima. Ovakva vrsta zagrljaja je odličan način da vam dokaže koliko je snažan.

5. Dugi zagrljaji

Dugi zagrljaji su ona vrsta zagrljaja koje naprosto obožavamo. Znate onaj osjećaj kad želite zauvijek ostati u naručju muškarca kojeg volite? E to je to. Za ovakav zagrljaj želite da traje cijeli život.

6. Oči u oči

Kod zagrljaja ‘oči u oči’, muškarac će vas najprije zagrliti a potom će se malo odmaknuti i pogledati vas u oči. Ovaj zagrljaj je jedan od najintimnijih vrsta i pokazuje kako je muškarcu uistinu stalo do vas te da vas jako voli. Kad vas pogleda u oči pokažite mu koliko ste srećni što ga imate. Zagrljaj ‘oči u oči’ možete primiti samo od muškarca koji je uistinu očaran vama.

7. U njegovom naručju

Ako je vaš muškarac malo viši od vas, onda možete prisloniti svoju glavu na njegova prsa. Takav je zagrljaj odličan način za povezivanje, a ujedno je i vrlo romantičan. U njegovom ćete se naručju osjećati kao da ste zaštićeni od svih zala svijeta.

Zagrljaj je najjednostavniji način da pokažemo svojoj polovici koliko nam je stalo. Može ih dati i primiti svako, a znače vrlo puno. Koja je vaša omiljena vrsta zagrljaja?

Izvor: Zena.hr

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0