Magični napitak od meda i cimeta koji topi salo Magični napitak od meda i cimeta koji topi salo
Radite sve što je u vašoj moći kako biste kontrolisali tjelesnu težinu, a rezultati su slabo vidljivi? Promjene životnog stila i par malih trikova... Magični napitak od meda i cimeta koji topi salo

Radite sve što je u vašoj moći kako biste kontrolisali tjelesnu težinu, a rezultati su slabo vidljivi?

Promjene životnog stila i par malih trikova mogu vam pomoći da iz te “borbe” izađete kao pobjednik. I sljedeći napitak vam može pomoći u tome. On je jednostavan za napraviti, a sve što imate da izgubite su kilogrami.

Sastojci:
– pola kašike cimeta
– kašika meda
– svježe cijeđeni sok od limuna (potreban je jedan limun)
– 300 ml vode

Priprema:
Vodu proključajte i sačekajte da se ohladi. Dodajte med i cimet, promiješajte i sačekajte da odstoji petnaestak do dvadeset minuta.

Dodajte sok od limuna, promiješajte i sačekajte par minuta. Pola mjere (150 ml) pijte ujutro, pola sata prije doručka, a drugu polovinu pola sata prije spavanja.

U napitak možete ubaciti par kocki leda i limun ili limetu (po želji). Ukoliko redovno pijete napitak, u roku od mjesec dana biste trebali izgubiti do pet kilograma.

Izvor: Oslobodjenje.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *