Decembar – mesec koncerata u Beogradu Decembar – mesec koncerata u Beogradu
Ovog decembra Beograđani će imati prilike da uživaju u raznovrsnoj i bogatoj ponudi muzičke scene. Željko Joksimović će 1. decembra 2017. godine nastupiti u... Decembar – mesec koncerata u Beogradu

Ovog decembra Beograđani će imati prilike da uživaju u raznovrsnoj i bogatoj ponudi muzičke scene.

Željko Joksimović će 1. decembra 2017. godine nastupiti u velikoj dvorani Sava Centra, što je samo jedan od nastupa spektakularnog projekta „Dva sveta“. Na koncertu će ovaj umetnik svojoj publici predstaviti obrade naših domaćih pesama kao što su „Jesen u mom sokaku“, „Suada“ i mnoge druge. Jazz, novogodišnje i sveže bi bile prve asocijacije na ove pesme i Željkov projekat. Koncert počinje u 20 časova, a cena ulaznice je od 1000 do 3500 dinara.

Dva dana potom, 3.decembra, takođe u velikoj dvorani Sava Centra koncert će održati Božo Vrećo, interpretator i autor mnogih sevdalinki. Kako New York Times opisuje ovog vrsnog umetnika kao „Čoveka anđeoskog glasa, koji dotiče čoveka i miluje dušu“, Božo Vrećo je sinonim istinske slobode. Svojom senzualnošću i glasovnim sposobnostima pleni kako domaću tako i internacionalnu publiku. Cena ulaznice u zavisnosti od pozicije sedišta košta 1300, 1600, 1900 i 2300 dinara, a koncert će početi u 20 časova.

Velika dvorana Sava centra će 7. decembra ugostiti publiku svetske zvezde fado muzike. Mariza će nakon višegodišnje pauze ponovo nastupiti pred domaćom publikom koja će imati prilike da uživa u njenom poslednjem albumu Mundo, što u prevodu znači svet, ali i u mnogim pesmama sa albuma „Tarra“ i „Fado Tradicional” sa kojima je zaslužila titulu kraljice fada. Početak koncerta je u 20 časova i 30 minuta, a ulaznice možete kupiti po ceni od 1300, 1800, 2500, 3000 i 3500 RSD.

Istog datuma u Kombank Areni po prvi put na našim prostorima će nastupiti najpoznatiji hard rock bend Scorpions. Kao deo turneje pod nazivom“ Crazy World Tour” domaća publika će imati jedinstvenu priliku da 7. decembra uživa u vanvremenskim hitovima “Still loving you”, “Wind of Change”  i “Send me and Angel” popularnog benda. Koncert počinje u 20 časova, a cene ulaznica se kreću od 2 990 do 10 000 dinara.

Miroslav Ilić će ljubitelje narodne muzike obradovati tradicionalnim decembarskim koncertom koji će se održati  u Sava Centru 10. decembra sa početkom u 20 časova. Publika će imati prilike da uživa u neprikosnovenim narodnim pesmama slavuja iz Mrčajevaca, koje i posle toliko godina nisu izbledele. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od  1600, 1900 i 2200 dinara.

Legendarna niška grupa Kerber održaće koncert 12. decembra ove godine u Sava Centru. Hitovi poput “Ratne igre”, “Bolje da sam druge ljubio”, “Nebo je malo za sve”, “Mama tata”, “Kad ljubav izda” i drugi prave posebnu emotivnu atmosferu na njihovim koncertima. “Prvi akustični koncert smo održali u Nišu 1994. godine, a potom i legendarni, dobro poznat javnosti koncert u Novom Sadu 1996. godine, i evo, posle više od 20 godina sviramo takav koncert ponovo na velikoj sceni Sava Centra. To će biti jedan romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom koja po prvi put dolazi u Srbiju…” izjavljuje Gale povodom predstojećeg koncerta. Koncert počinje u 20 časova i 30 minuta, a cena pojedinačnog ulaza je 1000, 1300, 1500, 1800, 2000 i 2500 dinara.

Masimo Savić MASSIMO hrvatski “The voice” umetnik koji u svojoj karijeri poseduje najveći broj Porinaza najboljeg muškog vokalnog izvođača, održaće dva koncerta 22. i 23. decembra u velikoj dvorani Centra Sava. Jedni od najuspešnijih Masimovih albuma su “Vještina” i “Vještina ll” kao i “Dodirni me slučajno” u kojima će publika imati priliku da uživa upravo tada. Masimov koncert i 22. i 23. decembra počinje u 20 časova, a cena ulaza je 1900, 2400 i 2700 dinara.

Novogodišnji koncert Harisa Džinovića u Sava Centru održaće se 27. decembra sa početkom od 20 časova. Muzičak, tekstopisac, kompozitor, ali pre svega vrhunski pevač poznatih hitova koji svaki put dušu ispune emocijom, pokloniće svojoj publici noć za pamćenje. Harisovim raskošnim glasom oduševljeni su Monserat Kabalje, Džordž Majkl, Sting, Elton Džon i mnoga druga svetska imena. Cena ulaznice novogodišnjeg koncerta Harisa Džinovića je 1700, 2000, 2200 i 2500 dinara.

U beogradskoj areni legendarni kantautor, pesnik i glumac Đorđe Balašević, održaće koncert u subotu 30. decembra. Mnogobrojni fanovi ovog umetnika imaće prilike da uživaju u njegovim vanvremenskim pesmama “Devojka sa čardaš nogama”, “Priča o Vasi Ladačkom” “Ringišpil”, “Ne lomite mi barenje”, “Provincijalka”, “Računajte na nas” i mnogim drugim. Koncert počinje u 20 časova, a cena ulaznice se kreće od 1700 do 2300 RSD.

Biće ovo dakle muzičkim događajima veoma bogat mesec. Izaberite događaj i nabavite ulaznice na vreme, a ako dolazite u prestonicu iz nekog drugog grada, na raspolaganju vam je prijatan smeštaj na Novom Beogradu koji možete iznajmiti i na jedan dan.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0