Bijeli podovi za moderan prostor Bijeli podovi za moderan prostor
Bijeli podovi možda nisu najidealniji za održavanje, ali njihova elegancija i vedrina privoljeće vas da ih probate u svojoj kući ili stanu. Oni prostoriji... Bijeli podovi za moderan prostor

Bijeli podovi možda nisu najidealniji za održavanje, ali njihova elegancija i vedrina privoljeće vas da ih probate u svojoj kući ili stanu.

Oni prostoriji daju posebnu čar, jer izgledaju poput klizališta i savršeno odgovaraju modernim enterijerima i velikim prostorijama.

Posebno naglašavaju bjelinu prostora, naročito ako ste odlučili da i zidovi i namještaj budu potpuno bijeli.

Odlični su i za kombinaciju sa namještajem u jarkim bojama i definitivno se sa njima mnogo bolje uklapaju nego bilo koji pod obložen parketom ili laminatom.

Drveni pod ima posebnu draž za romantične starinske stilove i svaku vrstu drveta možete izbrusiti i ofarbati u bijelo. Po želji pod može biti mliječan i bijel, ili mu možete dati starinski štih ako namjerno ostavite da izgleda malo oguljeno.

Sve u svemu, sa bijelim podom nećete pogriješiti, a živost prostoriji u kojoj se nalazi daćete sa nekoliko upadljivih detalja na zidovima i modernom garniturom u veseloj boji.

Izvor: Oslobodjenje

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0