Bijeli podovi za moderan prostor Bijeli podovi za moderan prostor
Bijeli podovi možda nisu najidealniji za održavanje, ali njihova elegancija i vedrina privoljeće vas da ih probate u svojoj kući ili stanu. Oni prostoriji... Bijeli podovi za moderan prostor

Bijeli podovi možda nisu najidealniji za održavanje, ali njihova elegancija i vedrina privoljeće vas da ih probate u svojoj kući ili stanu.

Oni prostoriji daju posebnu čar, jer izgledaju poput klizališta i savršeno odgovaraju modernim enterijerima i velikim prostorijama.

Posebno naglašavaju bjelinu prostora, naročito ako ste odlučili da i zidovi i namještaj budu potpuno bijeli.

Odlični su i za kombinaciju sa namještajem u jarkim bojama i definitivno se sa njima mnogo bolje uklapaju nego bilo koji pod obložen parketom ili laminatom.

Drveni pod ima posebnu draž za romantične starinske stilove i svaku vrstu drveta možete izbrusiti i ofarbati u bijelo. Po želji pod može biti mliječan i bijel, ili mu možete dati starinski štih ako namjerno ostavite da izgleda malo oguljeno.

Sve u svemu, sa bijelim podom nećete pogriješiti, a živost prostoriji u kojoj se nalazi daćete sa nekoliko upadljivih detalja na zidovima i modernom garniturom u veseloj boji.

Izvor: Oslobodjenje

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *