Zvjezdan Misimović se družio sa posjetiocima ”SARAJEVO HOLIDAY MARKETA” Zvjezdan Misimović se družio sa posjetiocima ”SARAJEVO HOLIDAY MARKETA”
Zvjezdan Misimović, bosanskohercegovački nogometni reprezentativac i član ekipe koja će braniti boje Bosne i Hercegovine na svjetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine, danas je... Zvjezdan Misimović se družio sa posjetiocima ”SARAJEVO HOLIDAY MARKETA”

Zvjezdan Misimović, bosanskohercegovački nogometni reprezentativac i član ekipe koja će braniti boje Bosne i Hercegovine na svjetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine, danas je posjetio kućicu Nogometnog saveza BiH na ”Sarajevo Holiday Marketu”.

Ispred kućice NSBiH Misimovića je dočekao veliki broj navijača reprezentacije BiH, s kojima se popularni ”Miske” slikao, te potpisivao dresove i majice.

Nakon druženja s navijačima, kreator igre nogometnog tima BiH osvrnuo se na protivnike protiv kojih će najbolji bh. nogometaši igrati u grupnoj fazi svjetskog prvenstva.

– Grupa je mogla biti bolja, ali i gora. Imamo realne šanse da se plasiramo u sljedeći krug. Argentina je favorit grupe i dobro je što s njima igramo prvu utakmicu, koja je uvijek najteža. Vjerujem da ćemo se za drugo mjesto boriti s Nigerijom, ali ne treba potcjenjivati Iran kojeg nikada nismo pobijedili – kazao je Misimović.

Misimović redovno odlazi na terapije u njemački München, gdje sanira povredu napuknuća aduktora i siguran je da će biti u potpunosti spreman za početak svjetskog prvenstva.

Dodao je i da je zadovoljan u Kini, gdje zajedno sa nekadašnjim bh. reprezentativcem Zlatanom Muslimovićem nastupa za Guizhou Renhe, s kojim je ove godine osvojio kineski Kup.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0