Zimski Odmor na Maldivima Zimski Odmor na Maldivima
Ako se ne radujete hladnim zimskim danima, jedna od odličnih ideja je zimski odmor na Maldivima. Dugi sivi zimski dani će izbledeti u poređenju... Zimski Odmor na Maldivima

Ako se ne radujete hladnim zimskim danima, jedna od odličnih ideja je zimski odmor na Maldivima. Dugi sivi zimski dani će izbledeti u poređenju sa veličanstvenim sjajem troskog raja Maldiva. A evo i par razloga za luksuzni aranžman na Maldivima.

#Idealna Temperatura

Monsunske kiše polako nestaju u novembru i polako dolazi sušna sezona na Madlivima. Prosečna temperatura u toku novembra iznosi 27 stepeni sa oko 14 dana kiše i padavinama od 200mm. Kako zima odlazi ka severnoj hemisferi  i počinje zadnji mesec u godini Maldivi postaju pravo mesto za vas. Zimsku odeću ostavite kući i zagrejte vaše srce sa vama dragom osobom u ovom tropskom raju. Kako godina polako prolazi dolazi januar sa prosečnom temperaturom oko 29 stepeni i samo pet dana kiše, pa predstavlja najboljie doba godine za posetu Maldiva. U državama na severu februar je jedan od najhladnijih meseci u godini, međutim temperatura na tropskom arhipelagu ne pada ispod 26 stepeni. Prava idila za one kojima ne prijaju hladni zimski dani.

#Sunce

Zimski meseci na severnoj hemisferi su poznati da sa sobom donose kratke hladne dane i duge ledene noći. Sunce izlazi kasno a zalazi veoma brzo sa sivim oblacima i ledenim kišama između, lako je postati melanholičan. Odmor na Maldivima će vas oraspoložiti, satima i satima na prelepom toplom Suncu. Decembar ima sedam sunčanih sati dnevno, januar devet sati a februar čak deset. Pa eto divne prilike da uživate u suncu i upijete svu količinu vitamina D koja vam je potrebna.

#Vreme za odmor i oporavak

Posle nekoliko meseci rada vreme je za pauzu, naporna godina je iza nas i vreme je za predah i uživanje u odmoru u kom nema nikakvog posla i gde se možete potpuno opustiti. Maldivi imaju na desetine luksuznih odmarališta koji če vam pružiti priliku da se opustite i zaboravite na sve brige života. Bez obzira da li planirate da posetite spa, da se sunčate, ronite ili da se naspavate, glavni cilj je da zadovoljite sve svoje potrebe, tako da se domu vratite sveži i spremni za nove izazove.

#Zabava za celu porodicu

Vreme odmora je trenutak kada je cela porodica na okupu pa to treba iskoristiti. Od mladih do starijih osoba, Maldivi nude zabavne aktivnosti zasvaki uzrast i interesovanje. Vožnja čamcem, plivanje, igranje golfa, pecanje, ples, šetnja, kuhinja i ronjenje su samo neke od opcija koje porodice mogu da rade zajedno. Ova egzotična rajska ostrva zadovolji će sve potrebe onih koji su avanturističkog duha kao i one koji traže mir i tišinui svima između. Maldivi su mesto gde se stvaraju uspomene. Cene aranžmana za Maldive su raznovrsne, ali ukoliko hoćete da pobegnete od hladnih zimskih dana, onda su Maldivi pravi odgovor, rezervišite vaš luskuzan zimski odmor već danas.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0