Zašto je dobro biti single Zašto je dobro biti single
Mnogi muškarci žele i vole biti u vezi, no ponekad to jednostavno ne ide. Dok ne pronađete osobu s kojom želite biti u vezi... Zašto je dobro biti single

Mnogi muškarci žele i vole biti u vezi, no ponekad to jednostavno ne ide. Dok ne pronađete osobu s kojom želite biti u vezi ovo su stvari u kojima možete uživati dok ste sami:

Možete flertovati
Često zauzeti muškarci više uživaju u tome nego slobodni jer su zabranjene stvari slađe. Budući da je to nešto što se od slobodnih muškaraca očekuje oni tome ne pridaju značaj. Iskoristite to što ste slobodni i uživajte u flertu.

Možete biti sebični
Slobodni muškarci mogu sebi posvetiti većinu slobodnog vremena i raditi stvari koje oni vole. Ako ste u vezi morate pronaći vrijeme i za stvari koje voli vaša partnerica, a vi ne. Sada je pravo vrijeme da radite sve ono što želite i volite.

Možete se fokusirati
Kada ste zaljubljeni dio vremena provodite razmišljajući o toj osobi, planirajući kada i gdje ćete se vidjeti. Ako ste slobodni možete se potpuno posvetiti poslu koji obavljate.

Ne možete zabrljati
Ako imate djevojku morate voditi računa što trebate reći ili napraviti i što će ona na to reći. No, kada ste sami sigurno je da nećete zabrljati.

Izvor:Covermagazin

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *