World’s Perfect Miss: ARMINA NINA KRGO najljepša djevojka na svijetu World’s Perfect Miss: ARMINA NINA KRGO najljepša djevojka na svijetu
ARMINA NINA KRGO iz Banja Luke osvojila je titulu najljepše djevojke na prestižnom natjecanju  World’s Perfect Miss, donosi Dnevni avaz. Radi se o natjecanju... World’s Perfect Miss: ARMINA NINA KRGO najljepša djevojka na svijetu

ARMINA NINA KRGO iz Banja Luke osvojila je titulu najljepše djevojke na prestižnom natjecanju  World’s Perfect Miss, donosi Dnevni avaz.

Radi se o natjecanju koje je u posljednjih nekoliko godina u svijetu postalo iznimno popularno te se predviđa kako će u budućnosti postati jedno od prestižnih internacionalnih natjecanja za Miss. Show je održan na Floridi, a za titulu se borila 51 djevojka.

Lijepa Armina rođena je 1987. u Banjoj Luci, a s 11 godina seli se s roditeljima i sestrom u Louisville gdje završava srednju školu i fakultet. Manekenstvom i modelingom počela se baviti još u djetinjstvu, a ovaj joj hobi u posljednje vrijeme sve više postaje važan.

Izvor: Magazin.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0