Vodootporni pametni telefoni Vodootporni pametni telefoni
Čini se kako za sada jedino Sony predaje važnost da najbolji proizvodi budu ujedno i vodonepropusni, a time i manje osjetljivi na prašinu –... Vodootporni pametni telefoni

Čini se kako za sada jedino Sony predaje važnost da najbolji proizvodi budu ujedno i vodonepropusni, a time i manje osjetljivi na prašinu – nama se ovo čini jako korisno.

Sigurno ste se bar jednom u životu našli u situaciji kada vas je u sred telefonskog razgovora prekinuo ljetni pljusak, kiša, snijeg ili bilo kakva treća pojava vode. U takvim trenutcima često sugovorniku govorimo da ne možemo dugo pričati jer pada kiša, snijeg, voda i slično. Osim navedenog, sigurno je i veliki broj onih kojima je telefon bar jednom pao u vodu. Bez obzira na sve te dogodovštine, na tržištu donedavno nije bilo vrhunskog mobitela koji je ujedno i vodootporan – sve do sada jer je tu Xperia Z i zaista smo sretni što postoji vrhunski pametni telefon s ovim velikim plusom spram drugih.

Da se vratimo na početak priče, ukoliko koristimo konvencionalan mobitel, voda po njemu često je značila hitno isključivanje uređaja, vađenje baterije, sušenje i nadanje da će stvari poslije raditi. Druga stvar je prašina i drugi vodeno-zemljani problemi. Primjerice, koncert na otvorenom, uz kišu ili bez nje, prašina, ali i blato će vrlo vjerojatno završiti po vašem mobitelu. E sad kada smo stekli važnost ove poruke, pitanje je zašto se proizvođači, osim Sony, ne trude proizvoditi uređaje praktične za svakodnevnu uporabu? Ideja, odnosno odgovora je puno, pa slobodno napišite i vaše mišljenje u komentare. Mi smo stava da upravo tim rizikom da vam uređaj pokisne, smoči se, zapraši, ili možda i razbije, proizvođač jednostavno tjera da nabavite novi. Znate li možda nekog tko svoj iPhone nosi bez zaštitne kutije, kućišta, futrole i slično? Mi baš i ne.

Na svu sreću, Sony je ipak uzeo, kao i više puta do sada svoje korisnike na prvo mjesto i ponudio cijelu paletu zanimljivih pametnih mobitela, a svakako među njima pažnju će najviše privući model Xperia Z, o kojem ste već mogli čitati na našim stranicama. Pored vrhunskih performansi, dizajna i kvalitete – on je i vodootporan! Nama, ali i mnogima poput nas, vrlo važna stavka za svaki vrhunski uređaj koji će nas pratiti gotovo cijelo vrijeme, i po kiši, suncu, snijegu, prašini, ma koliko dugo  ga koristiti.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0