Voditeljica nije ni primijetila da joj je majica – sletjela! Voditeljica nije ni primijetila da joj je majica – sletjela!
Nastavljamo sa nasom rubrikom pozitivni video. Pored toga što nas televizijski voditelji mogu nasmijati svojim šarmom i prelijepim osmjehom, nekada se to desi i... Voditeljica nije ni primijetila da joj je majica – sletjela!

Nastavljamo sa nasom rubrikom pozitivni video. Pored toga što nas televizijski voditelji mogu nasmijati svojim šarmom i prelijepim osmjehom, nekada se to desi i nesvjesno. Pogledajte zanimljiv video, u kojem meksikanska voditeljica na sreću ili nesreću ostaje bez gornjeg dijela odjeće u toku snimanja TV emisije. Gledajte i dalje naše humoristične video klipove..


Meksikanke vole isticati koliko su atraktivne, no ovako nešto voditeljica ipak nije planirala. Na prvi pogled se čini kao da je riječ o skrivenoj kameri, posebno kada joj top samo počinje kliziti pod težinom mikrofona koji joj je bio pričvršćen za majicu.

No tek kad majica skliznula i otkrila koji grudnjak nosi voditeljica na meksičkoj televiziji, brzo ju je primila i popravila. No sve je već snimljeno, a video je brzo postao internetski hit! Sami pogledajte zašto!

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0