Vlašić: Od sutra noćno skijanje Vlašić: Od sutra noćno skijanje
 I pored vremenskih uvjeta koji se ne mogu nazvati povoljnima kada je uređenje skijaških staza u pitanju, zahvaljujući trudu zaduženih za ovaj segment turističke... Vlašić: Od sutra noćno skijanje

 I pored vremenskih uvjeta koji se ne mogu nazvati povoljnima kada je uređenje skijaških staza u pitanju, zahvaljujući trudu zaduženih za ovaj segment turističke ponude, na Vlašiću se skija i ovoga vikenda. 

Ski liftovi Babanovac i Markovac rade redovno dnevno radno vrijeme, kao i baby ski lift hotela Sunce, javlja portal Dan.ba.

Kada je noćno skijanje u pitanju, večeras (petak) nema noćnog skijanja na centralnoj stazi ski lifta Babanovac, dok će ljubitelji bijelih sportova na ovoj ski stazi moći skijati u subotu uveče, u vremenu od 18:30 do 21:30 sati.

I za goste koji nisu ljubitelji ove vještine, Vlašić ima šta za ponuditi. Uz aktuelnu najavu lijepog i sunčanog vremena, ide i nova atrakcija – vožnja balonom na topli zrak, sa panoramskim pogledom na Sportsko rekreacioni centar Babanovac.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0