Vizije Budućnosti Tehnologije: Plutajuća Mehanička Ostrva Vizije Budućnosti Tehnologije: Plutajuća Mehanička Ostrva
Portal Pozitivne.info Vam predstavlja novu, veoma zanimljivu rubriku nazvanu “Nemanjine Vizije Budućnosti Tehnologije.”  Nemanja Dimitrijević je član facebook grupe “Pozitivne misli prizivaju pozitivne događaje”... Vizije Budućnosti Tehnologije: Plutajuća Mehanička Ostrva

Portal Pozitivne.info Vam predstavlja novu, veoma zanimljivu rubriku nazvanu “Nemanjine Vizije Budućnosti Tehnologije.”  Nemanja Dimitrijević je član facebook grupe “Pozitivne misli prizivaju pozitivne događaje” te u toj grupi ima posebnu rubriku gdje  piše o svojim veoma zanimljivim vizijama budućnosti tehnologije. Svake sedmice ćemo objavljivati po dvije Nemanjine Vizije Budućnosti. Maštajmo zajedno sa Nemanjom.

PLUTAJUĆA MEHANIČKA OSTRVA

Plutajuća Mehanička Ostrva, će biti ostrva velikih dimenzija koja neće biti povezana sa vodenim dnom, ali će biti obložena specijalnim materijalom, skoro do površine vode, zbog zaštite od trošenja donjeg dijela ostrva. Ostrva će se većinom vremena kretati pomoću vodenih struja, kada  ponestanu zalihe, pali se motor i odlazi se do najbližeg kopna. Na taj način se ostrvo stapa sa prirodom, dakle dolaze ptice, insketi i životinje, slatka voda počinje ponovo da struji po mehaničkom ostrvu. Ovakva osrtva će biti izgrađena za ljude koji vole pustolovine i avanturu, ali i za one ljude koji žele da ispitaju svoje granice izdržljivosti u prirodi na nekoliko dana, ili pak za zaljubljene parove na svojim medenim mjesecima.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0