Vizije budućnosti: Hologram narukvica Vizije budućnosti: Hologram narukvica
Piše: Dimitrijevic Nemanja Hologram narukvica na prvi pogled će biti sasvim obična narukvica, napravljena od metala, ali iz nje će se moći izvući veoma... Vizije budućnosti: Hologram narukvica
Piše: Dimitrijevic Nemanja

Hologram narukvica na prvi pogled će biti sasvim obična narukvica, napravljena od metala, ali iz nje će se moći izvući veoma tanki providni čip dužine oko 10 cm koji će se prostirati sve do jastučića srednjeg prsta, širine svega 2 mm, a debljine 0,5 mm. Čip će i dalje biti povezan sa narukvicom, u narukvici će se nalaziti ceo hardver, a čip će prikazivati softver u hologramu. Funkcioniše tako što izvućemo čip do srednjeg prsta, on se pripija uz dlan, dobijajući boju dlana, tako da postaje „blago nevidljiv“. Dlanove spojimo sačekamo sekund najviše i polako odvajamo i na taj način smo uključili Hologram narukvicu. Prstima druge ruke ćemo upravljati hologramom i biće na udaljenosti od 1 cm. Ukoliko na nešto želimo kliknuti, dovoljno će biti da zadržimo prst na pola sekunde. Ruka iz koje izlazi čip biće u odgovarajućem položaju za korisnika, sa spojenim prstima.

Od posebnih funkcija Hologram narukvica će imati mogućnost da meri: Pritisak, puls, bioenergiju tela u %, kiselost u organizmu u %, šećer, stepen razvijenosti neke bolesti u %, zatim: Vreme napolju: Pritisak, temperaturu, vlažnost vazduha i UV zrake.

Hologram narukvicu će koristiti svi, od najmlađih radi zabave, do starijih ljudi radi posla.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0