Vintage dekoracije : Neka priča počne Vintage dekoracije : Neka priča počne
Ludi ste za Vintage ukrasima. Oni su jako šarmantni i privlači. Tajna Vintage dekoracije leži u detaljima i ključnim predmetima koji imaju svoju priču. Iskoristite... Vintage dekoracije : Neka priča počne

Ludi ste za Vintage ukrasima. Oni su jako šarmantni i privlači. Tajna Vintage dekoracije leži u detaljima i ključnim predmetima koji imaju svoju priču. Iskoristite neke od svojih najdražih sitnica,i dopustite ima da ispričaju svoju priču. Evo nekoliko jednostavnih ideja koje možete koristiti za stvaranje Vintage stila u svojoj kući i stvorili lijepo mjesto za vas i vašu obitelj.

Sjećate li se starih bakinih šoljica iz kojih je najčešće kafenisala sa svojim komšinicama ? Stvarno šarene i pune detalja ove prekrasne šoljice su savršeni za stvaranje Vintage izgled u vašoj kuhinji . Pomiješajte par setova i postavite ih na vidljivo mjesto, a možete ih koristiti za svjeće ili za odlaganje sitnica.
Upotrijebite neke stare konzerve s naljepnicama iz prošlosti. Mogu vam koristiti kao ukrasne saksije ili pak za skupljanje nekih sitnica po kući. Ako nemate limenke sa starim natpisima, poslužite se internetom,ili nekim novinama i dovršite svoju limenku. Po želji.
Stare okvire za fotografije koristite za ukrašavanje zidova. Ne morate stavljati sliku u okvir, možete ga koristiti za okvir vašeg ogledala, za nakit ili pak dodati neke svoje sitnice. Ako se odlučite ipak da uokvirite neku fotografiju neka ona bude crno-bijela, uz to vašem okviru možete promjeniti i boju pomoću spreja.
Jedan od najvažnijih Vintage predmeta kod kuće su ustvari vaši ručni radovi, heklanje. Lijepe i šarmantne  mustre se mogu koristiti u različitim dijelovima kuće. Tkanine možete staviti u staklenke , na jastuke, pa čak i zidova . To će donijeti dah prošlih vremena u vaš dom.
Ništa ne može približiti dah Vintage stila i biti šarmantniji od starih knjiga u vašem domu.Najbolje je da koristite one sa tvdim koricama i one koje su stvarno puno priča ispričale.
Onaj ko ima puno priča je itekako stari kofer.Oni  su savršeni da se koristi kao namještaja u vašem domu . Možete ih postaviti uz krevet da služe kao noćni ormarići ili u dnevnoj sobi kao stolić za kafu . Možete ih i objesiti na zid ili koristiti samo kao dekorativni predmet u kutu svoje kuće . Ako njihova boja ne odgovara , koriste neke boja u spreju da je promijenite .

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0