VIDEO: Pogledajte šta ovaj čovjek može napraviti od lizalice VIDEO: Pogledajte šta ovaj čovjek može napraviti od lizalice
Ulični umjetnik iz Singapura ima potpuno nevjerovatan talent pravljenja skulptura od najobičnijih lizalica, a svojim performansom oduševio je mladog turista, koji je naposljetku dobio... VIDEO: Pogledajte šta ovaj čovjek može napraviti od lizalice

Ulični umjetnik iz Singapura ima potpuno nevjerovatan talent pravljenja skulptura od najobičnijih lizalica, a svojim performansom oduševio je mladog turista, koji je naposljetku dobio zasigurno najčudniji portret u svom životu.

Mladi turist sigurno nije očekivao da će čudni starac, koji bulji u njega i 10 minuta mahnito glođe lizalicu, na kraju napraviti njegov portret.

Naime, kako prenosi Rtl, ovaj ulični umjetnik ima potpuno neobičan talent pravljenja skulptura od najobičnijih lizalica i oduševljava turiste na ulicama Singapura.

Nakon ovog desetominutnog performansa, lizalica se pretvorila u nevjerovatan portret potpuno oduševljenog mladog turiste.

24sata.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *