VIDEO: Patka sa pačićima prekinula policijsku potjeru VIDEO: Patka sa pačićima prekinula policijsku potjeru
Saobraćajni policajac Mark Džejms iz Portlanda je sjedio u kolima na svom radnom mjestu kada je ispred njega projurio automobil većom brzinom od dozvoljene.... VIDEO: Patka sa pačićima prekinula policijsku potjeru

Saobraćajni policajac Mark Džejms iz Portlanda je sjedio u kolima na svom radnom mjestu kada je ispred njega projurio automobil većom brzinom od dozvoljene.

Saobraćajac je uključio sirenu i krenuo u potjeru, međutim, nakon samo nekoliko stotina metara na putu mu se ispriječila patka sa dva pačića, a reakcija ovog policajca sigurno se neće naći u scenariju za holivudski film.

Mark Džejms svakako neće dobiti medalju za svoj policijski rad, ali će ga poslije ovog videa vrlo rado primiti u društvo ljubitelja životinja.

Dovoljno je reći da je bjegunac vrlo brzo nestao iz Markovog vidokruga, a patka se sa svoja dva pačeta bezbjedno vratila sa svog malog izleta na magistralni put.

Izvor: Blic

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.