VIDEO Louise Hey: Pogledajte prekrasne afirmacije od Louise Hey VIDEO Louise Hey: Pogledajte prekrasne afirmacije od Louise Hey
Louisa hey je 8 listopada 1926 god. u Los Angelesu  u obitelji gdje se majka zbog siromaštva preudala za osobu koja će kasnije ispasti... VIDEO Louise Hey: Pogledajte prekrasne afirmacije od Louise Hey

Louisa hey je 8 listopada 1926 god. u Los Angelesu  u obitelji gdje se majka zbog siromaštva preudala za osobu koja će kasnije ispasti nasilni očuh. Nažalost, njezino nesretno djetinjstvo nije se odnosilo samo na maltretiranje unutar obitelji nego je doživjela traumatično iskustvo kad ju je silovao susjed. U dobi od 15 godina, odustala je od srednje škole kad je zatrudnila. Svog djeteta odrekla se kada je imala 16 godina kad ga je dala na posvajanje, a budući da je i ona sama bila dijete, smatra se kako je to bila racionalna odluka.

Ono o čemu najčešće ne vodimo računa, je činjenica da će problemi nagomilani na emotivnoj i mentalnoj razini prije ili poslije uzrokovati probleme na fizičkoj razini.

Zašto je tako? Zato što svaka misao posjeduje određenu vibraciju, ili frekvenciju. Ako je ta vibracija negativna, logičnim slijedom izazvat će negativne posljedice.

Dakako, moguć je i suprotan efekt – pozitivnim mislima i načinom razmišljanja, možemo promijeniti naše zdravstveno stanje na bolje.

Louise Hay, osnivačica pokreta samopomoći i začetnica ideje da pozitivnim stavom možemo promijeniti svoju stvarnost, već odavno je uočila važnost načina na koji razmišljamo.

Godine 1976. napisala je svoju prvu knjigu o tome kako iscijeliti svoje tijelo, koja se općenito drži mjerodavnom za mentalne uzroke nastanka bolesti.

1986. objavljuje obnovljeno i prošireno izdanje pod naslovom ”Kako iscijeliti duh i tijelo”.

Pogledajte video:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Vj23kzayPEA&w=420&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=I6V16MSL3U8&w=420&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gqIgHUCZdzQ&w=420&h=315]

Pozitivne.info/yotube.com

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0