VIDEO: Koji kralj! Ovaj ples će vas morati nasmijati do suza VIDEO: Koji kralj! Ovaj ples će vas morati nasmijati do suza
Tri miliona pregleda na YouTubeu? O, da ovaj čovjek ih je svakako zaslužio i to ni manje ni više nego svojim ‘nastupom’ usred sata... VIDEO: Koji kralj! Ovaj ples će vas morati nasmijati do suza

Tri miliona pregleda na YouTubeu? O, da ovaj čovjek ih je svakako zaslužio i to ni manje ni više nego svojim ‘nastupom’ usred sata aerobika na bazenu.

Najbolji primjer kako muškarac s povećim trbuhom može zasjeniti vitkog instruktora aerobika upravo je ovaj urnebesni video koji je pravi hit na internetu. Naime, spomenuti muškarac je svojim plesom sve oborio s nogu i zaradio ovacije gostiju koji su se zatekli u tom trenutku na bazenu.

Ne samo da je bez problema skinuo sve korake koje je pokazivao mlađahni instruktor aerobika, već je i dodao neke svoje, još bolje.

Pripremite si maramice jer mogli bi se lako rasplakati od smijeha.

Izvor: webcafe.net.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *