Vesele i kreativne ideje: Što se sve može izraditi od gumbića? Vesele i kreativne ideje: Što se sve može izraditi od gumbića?
Svašta se može izraditi uz pomoć gumbića u svim bojama koji se potežu po kući i ne služe više ničemu ili se mogu kupiti... Vesele i kreativne ideje: Što se sve može izraditi od gumbića?

Svašta se može izraditi uz pomoć gumbića u svim bojama koji se potežu po kući i ne služe više ničemu ili se mogu kupiti za malu svotu • U izradi mogu sudjelovati i djeca i odrasli

ŠTO se sve može izraditi uz pomoć gumbića u svim bojama koji se potežu po kući i ne služe više ničemu ili se za malu svotu može kupiti u trgovinama s opremom za šivanje i ručne radove?

Pregršt toga, a mi vam donosimo neke ideje. Od slike stabla s krošnjom od gumbića do izvezenih motiva ukrašenih gumbićama pa sve do visećih igračaka za bebe. Ideja ima zaista različtih i idealna su zabava za provođenje vremena unutra dok su vani zimski uvjeti.

U izradi mogu sudjelovati i djeca i odrasli.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0