Uspostavite pozitivu atmosferu u Vašem domu Uspostavite pozitivu atmosferu u Vašem domu
Kako se osjećate u Vašem domu. Da li je atmosfera u njemu pozitivna. Baš poput vrta koji buja u povoljnim klimatskim uvjetima tako će... Uspostavite pozitivu atmosferu u Vašem domu

Kako se osjećate u Vašem domu. Da li je atmosfera u njemu pozitivna. Baš poput vrta koji buja u povoljnim klimatskim uvjetima tako će i vaš  dom bolje funkcionirati kada je u njemu emocionalno okruženje pozitivno.

Da biste to uspjeli postavite si nekoliko važnih pitanja: Kakav ste tip osobe? U kakvom okruženju uživate i napredujete? Biste li željeli da je vaš dom mirniji?

Stvaranje pozitivnog emocionalnog okruženja više je povezano s vama, nego s vanjskim faktorima u vašem domu. Npr. boja zidova ima utjecaja, ali manje od vašeg emotivnog stanja.

Zbog toga će se emocionalno ozračje razlikovati od doma do doma, ali odvojite li malo vremena i shvatite kakvo emotivno okruženje želite u domu vjerojatno ćete ga uspjeti i ostvariti.

Izvor: Covermagazin.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.