Uspješan poduzetnik ima ove osobine Uspješan poduzetnik ima ove osobine
Uspješni poduzetnici imaju: Uvjerenje Biti poduzetnik nije lahko. Vi ste svoj šef, i nikoga ne trebate pitati da li ste zaslužili povišicu ili ne,... Uspješan poduzetnik ima ove osobine

Uspješni poduzetnici imaju:

Uvjerenje

Biti poduzetnik nije lahko. Vi ste svoj šef, i nikoga ne trebate pitati da li ste zaslužili povišicu ili ne, ali konkurencija je velika, uvijek postoji gužva na tržištu i nepredviđene okolnosti. Uvijek će tu biti poneka obeshrabrujuća vijest. Ali, sposobnost da se čvrsto stane iza svojih odluka veoma je bitna. Niko drugi vam ne može reći šta želite za svoju kompaniju.

U korak sa vremenom

Kao poduzetniku, vrijeme nije na vašoj strani. Najbolji planovi su oni koji se izvršavaju u najbržem mogućem vremenu. Djelujte SADA.

Inovacije

Jedna misao koja vas je uzbudila, može biti presudna da krenete u svijet poduzetništva. Ali dugovječnost iste ovisit će o neprestanom generisanju novih ideja, od proizvoda do načina na koji će ih tržište percipirati. Naravno, neće svaka ideja biti pobjednička, ali bitan je stalni progres.

Inspiracija

Uspjeh i stvaranje nove vrijednosti je uvijek vaša inspiracija. Bitno je zadržati pozitivni duh i biti ustrajni i u teškim danima.

Fokus

Uspostavite vaše dnevne, sedmične i kvartalne ciljeve i idite za njima. Spajajte tačkice na dnevnoj bazi.

Nezavisnost

To je usamljena cesta, poduzetništvo. Iako vam je poticati zajedništvo unutar kompanije, uspjeh vama znači više nego bilo kome drugome u kompaniji i postojat će oni dani kada ćete morati raditi duplo više kako bi ostvarili svoje ciljeve. Kada je svima osim vas stalo do pauze za ručak. To pravi razliku.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0