Ukusnim napicima do ravnog stomaka Ukusnim napicima do ravnog stomaka
Pogledajte koji ukusni napici vam mogu pomoći da se riješite suvišnih masnih naslaga sa stomaka. Ukoliko niste zadovoljni izgledom stomaka i obimom struka, ne... Ukusnim napicima do ravnog stomaka

Pogledajte koji ukusni napici vam mogu pomoći da se riješite suvišnih masnih naslaga sa stomaka.

Ukoliko niste zadovoljni izgledom stomaka i obimom struka, ne očajavajte jer se rješenje krije u osvježavajućim i ukusnim napicima. Pogledajte koji napici vam mogu pomoći da budete ponosni na svoju liniju, naročito na ravan stomak.

Voda s ukusima
Hidratacija je veoma važna kada želite da smršate. Ako pijete dosta vode, pomažete organizmu da održi optimalan nivo tečnosti, ali i sprečavate pojavu nadutosti. Takođe, na taj način održavate osjećaj sitosti. Ukoliko ne želite da pijete običnu vodu, dodajte nekoliko kapi limuna za bolji ukus.

Frape od lubenice
Ukoliko ih pripremate bez šećera, frapei su odličan način da se osvježite bez griže savjesti. Lubenica je odličan izbor za niskokaloričan sastojak frapea. Ne samo što je prirodan način da se hidrirate zbog visokog sadržaja vode, lubenica sadrži dosta ljekovitih sastojaka, uključujući i likopen, poznat po preventivnom dejstvu na pojavu raka. Lubenica sadrži i amino kiselinu arginin, koji u organizmu smanjuje masnoće i podstiče povećavanje mišićne mase.

Hladan čaj od nane
Ovaj napitak je odličan način da se osvježite, ali i da se riješite masnih naslaga sa stomaka. Čaj od nane pomaže organizmu da se riješi suvišnih masnoća, ali i ubrzava varenje masne hrane, pa tako sprečava nadutost.

Frape od ananasa
Napitak od ananasa će vas odvesti u tropske krajeve, a vašem organizmu pomoći da se riješi suvišnih kilograma, naročito onih na stomaku. Ananas sadrži enzim bromelain koji pomaže razgradnju proteina, olakšava varenje i sprečava pojavu nadutosti.

Zeleni čaj
Pred toga što djeluje preventivno na pojavu raka i srčanih oboljenja, zeleni čaj sadrži katehine, antioksidante koji mogu uticati na smanjenje masnoća sa stomaka. Ako prije fizičkih aktivnosti popijete zeleni čaj, možete sagorijeti više masnoća tokom vježbi.

Šejk od čokolade
Čokolada, naročito ona s visokim sadržajem kakaoa, zapravo vam može pomoći da smršate. Kraljica slatkiša smanjuje apetit i sprečava pojavu “napada gladi”. Međutim, ovaj napitak može da sadrži i do 400 kalorija, pa više spada u obroke nego u užinu.

Izvor: cosmopolitan.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0