Učitelji iz KS-a žele predavati djeci iz Konjević-Polja Učitelji iz KS-a žele predavati djeci iz Konjević-Polja
Udruženje učitelja Kantona Sarajevo, koje broji više od 850 članova, učitelja u školama na području Kantona Sarajevo, uzet će učešće u svim aktivnostima koje... Učitelji iz KS-a žele predavati djeci iz Konjević-Polja

Udruženje učitelja Kantona Sarajevo, koje broji više od 850 članova, učitelja u školama na području Kantona Sarajevo, uzet će učešće u svim aktivnostima koje su neophodne da bi se djeci iz Konjević-Polja omogućilo kvalitetno i pravično obrazovanje, saopćio je večeras Upravni odbor Udruženja učitelja Kantona Sarajevo.

– Trenutno smo u aktivnostima koje podrazumijevaju reduciranje nastavnih sadržaja koje su ova djeca trebala usvojiti u toku septembra i novembra, na način da ih usvajaju uz sadržaje koji će se realizirati u narednim mjesecima – kaže se u saopćenju.

Veliki broj članova Udruženja učitelja Kantona Sarajevo, kao i predsjednica Upravnog odbora Udruženja Nihada Čolić, kako se dodaje, s velikim entuzijazmom i vjerom u bolju budućnost naše djece, žele biti predavači ovoj djeci i pomoći im u ovim najtežim trenucima njihovog školovanja i djetinjstva.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0