Učinite Vaš Dom Sretnijim Mjestom Za Živjeti Učinite Vaš Dom Sretnijim Mjestom Za Živjeti
Kako bi se osjećali sretno i zadovoljno počnite preuređivati Vaš dom. Predstavljamo Vam nekoliko kreativnih ideja, postaknuti blogovima vrhunskih dizajnera, koje će Vam pomoći... Učinite Vaš Dom Sretnijim Mjestom Za Živjeti

Kako bi se osjećali sretno i zadovoljno počnite preuređivati Vaš dom. Predstavljamo Vam nekoliko kreativnih ideja, postaknuti blogovima vrhunskih dizajnera, koje će Vam pomoći da Vaš dom uredite na najljepši mogući način i osjećate se što sretnijima. Sreća je u malim stvarima koje su uređene na pravi način!

Fotografije

‘Iskoristite obiteljske fotografije na netradicionalni način kako biste poboljšali dekor u prostoriji’, predlaže Naomi Stein iz Design Manifesta. To može biti i fotografija vašeg psa, a fotografije koje za vas imaju posebno značenje dodat će vašem domu osobnost.

Svijeće

‘Jedan od mojih omiljenih načina da se u kući doista osjećam kao u svom domu je da upalim pregršt malih svijeća i stavim ih po cijeloj prostoriji’, kaže Rachel Ball, autorica bloga Elephantine. Naročito dobro izgledaju na prozoru. Ne moraju biti mirisne jer čarolija je u treperenju svjetla i umirujućem sjaju.

Umjetnine

‘Okružena sam umjetničkim slikama u svakoj prostoriji (pa čak i kupaonici). Kada podignem pogled s računala ili zamornog posla, uvijek postoji slika koja me opusti i razveseli’, kaže Marni Katz, autorica Style Carrot. ‘Neki komadi me čine sretnom jer jednostavno volim kako izgledaju. Drugi me podsjećaju na ugodan godišnji odmor ili člana obitelji od kojeg sam ga naslijedila’.

Izložite kolekciju

‘Volim izložiti svoje marame u prekrasnom drvenom antiknom okviru. No, možete izložiti bilo što, što volite. To mi daje jedan osobni ‘štih’ i čini da se još više osjećam da sam baš u svom domu’, pojasnila je Ellie Ediger na blogu Cheers to the Good Life.

Biljke

‘Biljke su ono što moj dom čini sretnijim mjestom. Unesite nekoliko malih cvjetnica, ali ne previše’, savjetuje Coco iz CocoCozy. ‘Imam teglu s orhidejama u dnevnoj sobi i veliku palmu u hodniku. Kad dođem kući nakon napornog radnog dana, elegantni bijeli cvjetovi i zelena palma izmame mi osmijeh’.

Neka djeca ukrašavaju

Dizajnerica i blogerica Lauren Liess na Pure Style Home kaže kako uživa u šetnji sa suprugom i sinovima. Svaka njihova šetnja je malo istraživanje prirode i stvari koje će ponijeti kući poput žira ili češera. ‘Svaki izlet donosi novi izgled našem domu’, kaže Liess.

Obiteljske vrijednosti

‘Jedan od najboljih načina da osjetite toplinu vlastitog doma je da postavite stvari koje vas podsjećaju na najmilije poput obiteljskih fotografija’, predlaže Nicole Gibbons iz So Haute. ‘Predmeti koji su mi najdragocjeniji su oni koje sam naslijedila od bake’.

Ugodna tišina

‘Volim male ugodne prostore gdje se mogu ‘sklupčati’ i uživati u mirnim i opuštajućim trenucima uz knjigu ili časopis. To je moja najveća sreća’, tvrdi Erin Hiemstra.

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0