U Tuzli počinju radovi na izgradnji trgovačkog centra Bingo U Tuzli počinju radovi na izgradnji trgovačkog centra Bingo
Širbegović i Bingo su potpisali ugovor za izgradnju trgovačkog centra Bingo u Tuzli veličine 40.000 m2. Rok za završetak radova na montaži betonske konstrukcije... U Tuzli počinju radovi na izgradnji trgovačkog centra Bingo

Širbegović i Bingo su potpisali ugovor za izgradnju trgovačkog centra Bingo u Tuzli veličine 40.000 m2. Rok za završetak radova na montaži betonske konstrukcije je početak novembra ove godine.

Objekat će se nalaziti u samom centru Tuzle u kojem će biti smješteni, podzemna garaža, hipermarket Bingo, Cinestar, kuglana, restoran sa igraonicom, te poslovni prostori sa prestižnim svjetskim brendovima.

“Gradnja ovog objekta predstavlja pravu promociju mogućnosti kompanije Širbegović. Riječ je o izuzetnom projektu u svakom pogledu, koji će prevazići standarde svih postojećih tržnih centara u Bosni i Hercegovini. Zbog toga nam je veliko zadovoljstvo nastavak veoma uspješne saradnje sa Bingom, za koji smo do sada izgradili veliki broj objekata širom Bosne i Hercegovine. Nedavno smo završili Bingo Bužim, a u toku je montaža betonske konstrukcije za objekat u Trebinju veličine cca 10.000 m2. Prema firmi Bingo a posebno prema njenom vlasniku Senadu Džambiću gajimo veliko poštovanje i zahvalnost, prije svega zbog povjerenja koje su nam ukazali u vrijeme najveće krize kroz koju smo prošli. Bingo ima sjajan tim ljudi sa kojima imamo odličnu saradnju“, kažu u Širbegoviću.

Inače, svi elementi AB konstrukcije će biti proizvedeni u pogonima kompanije “Širbegović” u Gračanici, prema detaljnim nacrtima i statičkim proračunima, u skladu s zakonskim propisima i EU normama.

“Malo se koja kompanija može pohvaliti kapacitetima i brzinom gradnje, koju Širbegović godinama promoviše, gradeći najznačajnije objekte u Regiji. I u gradnji ovog kolosalnog objekta pristupit ćemo sa inovativnim pristupom po kojem smo poznati, pomičući uvijek ljestvicu ‘prema gore’ kada je u pitanju kvalitet proizvoda kao i kvalitet samog rješenja. Zahvaljujući primjeni filozofije konstantnog poboljšanja svih procesa, kvaliteta i poslovnih aktivnosti, Širbegović je postao vodeća kompanija na tržištu Zapadnog Balkana, kada su u pitanju betonske konstrukcije. To je i bio naš strateški cilj, koji ne bismo postigli bez zaposlenika koji svih ovih godina pokazuju visok nivo kompetentosti i entuzijazam prema svojim poslovima“, zaključuju u Širbegoviću.

Izvor:Tuzlanski.ba

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0