Tri provjereno dobre odjevne kombinacije za izlazak Tri provjereno dobre odjevne kombinacije za izlazak
Svaki noćni izlazak propraćen je čuvenim spremanjem za isti, posebno kod ljepšeg pola. Djevojke obično uživaju u svakom trenutku pripreme i sređivanja za izlazak,... Tri provjereno dobre odjevne kombinacije za izlazak

Svaki noćni izlazak propraćen je čuvenim spremanjem za isti, posebno kod ljepšeg pola. Djevojke obično uživaju u svakom trenutku pripreme i sređivanja za izlazak, ali nerijetko je priprema propraćena i stresom. U ovim situacijama čuveno pitanje “šta da obučem?”, uz konstataciju “nemam šta da obučem”, najčešće se koristi.

Iako je ormar često prepun – problem oblačenja i odabira odjevne kombinacije uvijek je prisutan. Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku teksta navešćemo tri provjereno dobre odjevne kombinacije za izlazak sa kojima sigurno nećete pogriješiti.

Sa malom crnom haljinom ne možete da pogriješite

Sigurno ste već čule za frazu “mala crna haljina”, koja je izuzetno popularna još od vremena njenog kreiranja 1920-ih godina od strane čuvene Koko Šanel. Jednostavna, klasična i elegantna – mala crna haljina prošla je kroz evoluciju, ali i dan danas s odabirom ove haljine ne možete pogriješiti!

Od jednostavne haljine crne boje A kroja, pa do modernih asimetričnih haljina ili čuvenih minića crne boje – ovo je odličan izbor za odjevnu kombinaciju za izlazak. Najbolje je što je možete nositi gdje god ste se uputili! Bilo da su u pitanju čuveni splavovi Beograda, ili klubovi i barovi – svugdje se nosi, sigurno ćete biti primećeni i nećete pogriješiti u izboru.

Mala crna haljina najbolji je izbor ako ste elegantni, ženstveni i klasični, ako ste tip žene s istančanim ukusom za stil. Nju lako možete ukombinovati sa svim asesoarima, zavisno od mjesta na koje ste se uputili – od visokih štikli jarkih boja, pa do jednostavnih baletanki i istih torbica i nakita – izbor je samo na vama! 

Odvažno žensko odijelo za WOW efekat

Ako želite da odaberete odjevnu kombinaciju kojom ćete se posebno istaći – opredijelite se za odvažno žensko odijelo! Za žensko odijelo djevojke se retko odlučuju jer su haljine popularnije. Upravo odabir ovakve odjevne kombinacije daje posebnu čar – izdvojićete se u gomili haljina i izgledaćete hrabro, privlačno i odvažno.

S obzirom na to da se žensko odijelo već samim krojem dovoljno ističe, preporučujemo da odaberete da bude u nekoj klasičnoj boji – bijela, bež, teget ili crna. Ukombinujte jednostavno i odvažno žensko odijelo sa velikim minđušama, elegantnim salonkama i clutch torbicom iste boje za elegantan izgled.

Ako želite da već atraktivno žensko odijelo učinite još zanimljivijim – dodajte kombinaciji pojas oko struka u kontrasnoj boji – istaći ćete obline i razbiti monotoniju boje odijela, a odisaćete odličnim modnim stilom.

Sa odabirom odvažnog ženskog odijela nećete pogriješiti, a najbolje je to što nakon izlaska sako i pantalone možete nositi još dugo i kombinovati sa najrazličitijim odjevnim komadima, za razliku od haljina koje se obuku tek nekoliko puta.

Ukombinujte košulju i pantalone sa visokim potpeticama

Stara dobra košulja čest je izbor muškaraca kada je riječ o noćnim izlascima, a nepravedno je zapostavljena od strane djevojaka koje je često ni ne razmatraju kao potencijalnu odjevnu kombinaciju za izlazak.

Košulja ili bluza može se odlično uklopiti sa pantalonama najrazličitijih krojeva, a može biti u svim mogućim bojama i dezenima. Savjetujemo da jednobojnu i jednostavnu kombinaciju s kojom nema greške, u vidu bijele košulje i crnih pantalona ukombinujete sa visokim štiklama jarke boje i torbicom u istoj, kao i nakitom koji će privlačiti pažnju i razbiti jednostavnost kombinacije.

Ako se odlučite za nešto zanimljiviju bluzu i pantalone, jasno je da onda kombinaciju valja “smiriti” jednostavnim cipelama i torbicom. Ovako će vaša odjevna kombinacija biti dovoljno privlačna, ali i svedena i fina.

Koju god od ove tri odjevne kombinacije da odaberete, sigurni smo da nećete pogriješiti! Kada je riječ o šminki, ove klasične kombinacije daju vam puno mogućnosti za eksprerimentisanje, pa će izbor biti samo na vama. Pozitivna energija kojom ćete zračiti svakako je najvažnija, pa napunite baterije pred izlazak i nabacite osmjeh – to je kombinacija kojoj niko neće odoljeti. Lijepo se provedite i uživajte u dobrom noćnom provodu!

izvor:pozitivne.info/A.D

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *