Tramvaj u bojama reprezentacije BiH danas na šinama Tramvaj u bojama reprezentacije BiH danas na šinama
U Remizi preduzeća GRAS danas će u 10 sati biti predstavljen i pušten u saobraćaj prigodno oslikani tramvaj, poklon uposlenika GRAS-a nogometnoj reprezentaciji BiH.... Tramvaj u bojama reprezentacije BiH danas na šinama

U Remizi preduzeća GRAS danas će u 10 sati biti predstavljen i pušten u saobraćaj prigodno oslikani tramvaj, poklon uposlenika GRAS-a nogometnoj reprezentaciji BiH.

Promociji će prisustvovati i predstavnici Nogometnog saveza BiH, predsjednik Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković.

“Za postignuti uspjeh u proteklim kvalifikacijama i plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014., u čast bh. reprezentacije, uposlenici GRAS-a su dobrovoljnim prilogom prikupili sredstva za materijal i tramvaj oslikali u vlastitoj režiji nakon radnog vremena.

Iako se uposlenici nalaze u teškoj situaciji i opterećeni su nepovoljnim uslovima poslovanja preduzeća GRAS, veoma su obradovani uspjehom naše reprezentacije i osjećali su potrebu da tramvajem oslikanim navijačkim simbolima pruže podršku i požele našoj reprezentaciji i Savezu uspješne pripreme na Svjetsko prvenstvo u Brazilu”, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću GRAS-a.

1480682_732476156781477_1173099140_n

Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0