Top 10 pametnih telefona u 2014. Top 10 pametnih telefona u 2014.
Pametni telefoni su napravili veliki bum na tržištu informacionih tehnologija. Gotovo svakog dana na sceni se pojavljuju novi telefoni koji u dobu moderne tehnologije... Top 10 pametnih telefona u 2014.

Pametni telefoni su napravili veliki bum na tržištu informacionih tehnologija. Gotovo svakog dana na sceni se pojavljuju novi telefoni koji u dobu moderne tehnologije daleko prevazilaze svoju osnovnu namjenu. Uz standardne funkcije telefoniranja i slanja SMS poruka, pametni telefoni su toliko uznapredovali da se već danas može reći da u mnogome predstavljaju dobru alternativu personalnim i prijenosnim računarima.

Sigurno se jako teško odlučiti za kupovinu nekog od pametnih telefona obzirom na širinu ponude. U nastavku Vam predstavljamo Top 10 najboljih telefona po izboru britanskog techno magazina v3.co.uk

10. Amazon Fire Phone

9. LG G3

8. Motorola Moto G

7. HTC One M8

6. BLU Vivo IV

5. Sony Xperia Z2

4. Nokia Lumia 930

3. Samsung Galaxy S5

2. Nexus 6

1. iPhone 6

Želite kupiti jedan od ovih telefona?

Izvor: Pozitivne.info

 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *