TOP 10 frizura za vruće leto pred nama (VIDEO) TOP 10 frizura za vruće leto pred nama (VIDEO)
Ove sezone potrebno je postići tzv. prirodni i neobavezni izgled. Dakle, neuredne pletenice, punđe, razbarušene lokne…sve ono što daje utisak da niste utrošili večnost... TOP 10 frizura za vruće leto pred nama (VIDEO)

Ove sezone potrebno je postići tzv. prirodni i neobavezni izgled. Dakle, neuredne pletenice, punđe, razbarušene lokne…sve ono što daje utisak da niste utrošili večnost na pripremu frizure! Možda bi se odnos prema letnjim frizurama najbolje mogao opisati parolom – Živelo leto, živela sloboda i vetar u kosi!

Hippie i boho izgled je posebno trendi ove sezone. Zato je poželjno da frizuru ukrasite nekim askcesaorom u vidu rajfa, interesante trake…

Sve više je popularan trend postavljanja nakita u kosu i tetovaža, pogotovu u pletenice. Evo nekoliko fizura koje je lako napraviti, a koje će vam zagarantovati izgled u trendu.

Naoružajte se detaljima i budite kreativni ovog leta!

Podignuta kovrdžava kosa

Pletenica sa cvećem

Tetovaža u kosi

Izvor: http://www.magazin.ba/lifestyle/moda/top-10-frizura-vruce-leto-pred-nama-video-121147.html

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *