Tomislavgrad: Završne pripreme mažoretkinja za europsko prvenstvo Tomislavgrad: Završne pripreme mažoretkinja za europsko prvenstvo
Tomislavgradske mažoretkinje provode završne priprema za odlazak na 15. europsko prvenstvo mažoretkinja, koje će se od 29. kolovoza do 1. rujna održati u češkome... Tomislavgrad: Završne pripreme mažoretkinja za europsko prvenstvo

Tomislavgradske mažoretkinje provode završne priprema za odlazak na 15. europsko prvenstvo mažoretkinja, koje će se od 29. kolovoza do 1. rujna održati u češkome gradu Brnu, gdje se očekuje dolazak preko 1 600 mažoretkinja iz 10 europskih zemalja.

Po riječima njihove voditeljice Džoane Perković, pravo na sudjelovanje tomislavgradske mažoretkinje ostvarile su rezultatima na državnom prvenstvu održanom krajem svibnja ove godine u Rami, kad su osvojile pet odličja.

“Pravo nastupa na Europskom prvenstvu ostvarile su naše kadetkinje i juniorke, njih 40-ak, koje će nastupiti u disciplinama pom – pon, duo – štap , solo štap i u jednoj novoj disciplini, a to je mace (mejs) – štap”, kazala je Perkovićeva.

Nakon što su na državnom prvenstvu dokazale svoje umijeće i plasirale se na Europsko prvenstvo, počele su intenzivne pripreme i svakodnevne vježbe, kazala je voditeljica Perković.

Tomislavgrad: Završne pripreme mažoretkinja za europsko prvenstvo ( Foto: Facebook )

Tomislavgrad: Završne pripreme mažoretkinja za europsko prvenstvo ( Foto: Facebook )

Osim tomislavgradskih mažoretkinja, iz BiH će na Europskome prvenstvu u Brnu sudjelovati mažoretkinje iz Širokog Brijega, Gruda, Uskoplja, Kiseljaka, Rame te predstavnice Glamoča i Žepča.

Izvor:Pozitivne/Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0