Sve više domaćih proizvoda u korpama Sve više domaćih proizvoda u korpama
U srijedu će biti održana prezentacija na kojoj će Udruženje predstaviti firmama šta im to nudi Kampanja Kupujmo i koristimo domaće, koju istoimeno Udruženje... Sve više domaćih proizvoda u korpama

U srijedu će biti održana prezentacija na kojoj će Udruženje predstaviti firmama šta im to nudi

Kampanja Kupujmo i koristimo domaće, koju istoimeno Udruženje provodi od 2015. godine, dovela je do povećanja prodaje domaćih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Krajem januara završena je njihova četvrta kampanja, a već su počeli sa pripremama za petu.

Kontinuitet

Naime, u srijedu će u Sarajevu biti održana prezentacija na kojoj će iz ovog Udruženja predstaviti zainteresovanim firmama šta im to nude u narednom periodu, nakon čega će sa onima koji se odluče da im budu partneri u 2017. razmatrati u kojem će smjeru ta komunikacija ovaj put ići.
– Namjera nam je da i u 2017. nastavimo kontinuitet promocije domaćih proizvoda, jer smo do sada primijetili da se svijest ljudi u BiH mijenja. Sama činjenica da se mnogo reklamiramo nešto je što privlači domaće firme, a pogotovo to da su priče u reklamama prilagođene našem narodu koji sve više počinje razmišljati o tome šta znači kupovina domaćih proizvoda. Dobra stvar je što i ekonomski parametri pokazuju da se privreda počinje oporavljati u zadnje dvije godine u BiH. Sigurno smo i mi kroz svoje kampanje dali neki doprinos, kazao nam je predsjednik Udruženja Kupujmo i koristimo domaće Admir Kapo.

Novosti

Kampanja će i ove godine biti u dva dijela, proljetni i jesenji, a za svaku će biti osmišljen poseban program. Nova stvar je da Udruženje, kako je kazao Kapo, zajedno sa MarketMakers programom koji podržava švicarska vlada posredstvom Ambasade Švicarske u BiH, privodi kraju uspostavu servisa za medije, gdje će moći ponuditi firmama puno više usluga nego što su to do sada imali priliku.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0