Svatko od nas ima VLASTITI KLJUČ za Otključavanje STVARNOSTI SRCA Svatko od nas ima VLASTITI KLJUČ za Otključavanje STVARNOSTI SRCA
Bezuvjetna ljubav može biti naša stvarnost. Put bezuvjetne ljubavi vodi nas iz uma ka srcu. Zamislimo da osjećamo više ljubavi za nekoga nego što... Svatko od nas ima VLASTITI KLJUČ za Otključavanje STVARNOSTI SRCA

Bezuvjetna ljubav može biti naša stvarnost. Put bezuvjetne ljubavi vodi nas iz uma ka srcu.

Zamislimo da osjećamo više ljubavi za nekoga nego što smo to ikada osjetili. Voljeni smo više nego što nas je ikada voljela majka dok smo bili dijete, više nego što nas je ikada volio otac, naše dijete, ili naš intimni partner – ili bilo tko drugi.

Ova ljubav ništa ne traži od nas, ne traži osobnu zahvalnost i jedino što želi je da doživimo potpuno ispunjenje.

Voljeni smo samo zato što smo ono što jesmo, samo zato što postojimo. Ne moramo ništa učiniti da bismo to zaslužili. Naši nedostaci, naš nedostatak samopouzdanja, naše fizičko savršenstvo ili društveni i ekonomski uspjeh – ništa od toga nije važno. Nitko nam ne može oduzeti ovu ljubav i ona će uvijek biti ovdje.

Zamislite da je bivanje u ovoj ljubavi poput beskrajnog opuštanja u toploj kupki koja okružuje i podržava svaki vaš pokret, tako da su svaka misao i osjećaj prožeti njome. Osjećate se kao da se stapate s ljubavlju.

Ova ljubav je zapravo dio vas; uvijek teče kroz vas. Ona je poput subatomske teksture svemira, materije koja sve povezuje. Kada se uključite u taj tijek, osjećate ga u svom srcu – ne svom fizičkom srcu, već svom duhovnom srcu, u mjestu na koje pokažete na svojim grudima kada kažete, “Ja jesam.”

To je vaše dublje srce, vaše intuitivno srce. To je mjesto gdje se spajaju viši um, čista svijest, suptilniji osjećaji i identitet vaše duše i povezuju vas sa svemirom, gdje postoje prisutnost i ljubav.

Bezuvjetna ljubav zaista postoji u svakome od nas. To je dio našeg dubljeg unutarnjeg bića. To nije toliko aktivan osjećaj već stanje bića. To nije “Volim te” radi ovog ili onog razloga, nije “Volim te ako ti voliš mene.” To je ljubav bez razloga. To je samo prebivanje u ljubavi, ljubavi koja uključuje i stolac i sobu i prožima sve uokolo. Misaoni um se gasi u ljubavi.

Ako uđem u mjesto u sebi koje je ljubav i ako vi uđete u mjesto u sebi koje je ljubav, tada smo zajedno u ljubavi. Tada smo i vi i ja istinski u ljubavi, stanju ljubavi. To je ulaz u Jednotu.

To je kao kad sjedite u tišini sami sa sobom i osjećate kao da ste na otvorenom polju na miran dan ili u dubokom jezeru bez mreškanja. Osjećate valove ljubavi kako zrače prema vama, ljuljaju vas, miluju vašu dušu, osjećate beskrajno prihvaćanje i otvorenost.

To vas gotovo svlada, budete na rubu suza, toliko zahvalni i puni radosti da vam je teško povjerovati da se to događa. Otvorite oči, osvrnete se oko sebe i možete osjetiti da i svi oko vas doživljavaju isti osjećaj.

Bezuvjetna ljubav je poput sunca, prirodna sila, završetak onoga što jest, blaženstvo koje prožima svaki djelić postojanja. To je “istinska svjesnost blaženstva,” blaženstvo svjesnosti postojanja, to vibracijsko polje ljubavi prožima sve i svakoga; sve je u toj vibraciji ljubavi. To je drugačije stanje bivanja izvan uma.

Vjerovali ili ne, to može biti i vaša stvarnost, biti voljen bezuvjetno i postati bezuvjetnom ljubavi. Taj put vas odvodi iz vašeg uma u vaše srce. Nema formule. Svatko od nas ima vlastiti ključ za otključavanje stvarnosti srca.

Izvor: sadaiovdje

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0