Svaki dan je prilika za nešto novo Svaki dan je prilika za nešto novo
Možda je previše nadobudno postaviti za cilj svaki dan napraviti nešto novo jer ćete onda pasti u depresiju što se ne možete toliko novih,... Svaki dan je prilika za nešto novo

Možda je previše nadobudno postaviti za cilj svaki dan napraviti nešto novo jer ćete onda pasti u depresiju što se ne možete toliko novih, a izvedivih stvari sjetiti, ali nije loše svakodnevno težiti prema novim iskustvima.

Strah od nepoznatog umanjuje naše šanse za sreću, pa ako odlučite kako ćete svakodnevno izlaziti iz rutine sve češće će vam se i pružati prilike za nešto novo i uzbudljivo.

Svaki novi korak neće vam donijeti uspjeh ni sreću, ali će vas ohrabriti na novi korak, te vam omogućiti da život proživite ispunjenije i bolje upoznate sebe, ali i svijet koji vas okružuje.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *