Super vijest za vlasnike pasa u Banjoj Luci: Dadilja za pse Super vijest za vlasnike pasa u Banjoj Luci: Dadilja za pse
Svi koji brinu gdje će sa svojim voljenim ljubimcima tokom odmora, putovanja, poslovnih i drugih obaveza, tokom kojih ne mogu pružiti vrijeme svom psu,... Super vijest za vlasnike pasa u Banjoj Luci: Dadilja za pse

Svi koji brinu gdje će sa svojim voljenim ljubimcima tokom odmora, putovanja, poslovnih i drugih obaveza, tokom kojih ne mogu pružiti vrijeme svom psu, mogu da odahnu! U grad je stigla dadilja za pse!

Iza ovog naziva stoji Dragana, mlada žena iz Banjaluke, koju je ljubav prema psima i nesebično pomaganje kucama sa ulice dovela do ideje da pomogne i vlasnicima pasa i postane dadilja njihovih četvoronožnih mezimaca. U svom domu, uz njena dva psa, vodi brigu i o tuđim ljubimcima, kojima, uz njen trud ništa ne nedostaje.  Sem što ih pazi i mazi, Dragana radi i na njihovoj socijalizaciji, što podrazumijeva dresuru i učenje osnovnih komandi, ali vodi brigu i o bolesnim psima (virusi, povrede i sl.) a ima i iskustvo sa skotnim kujicama koje je porađala. Kroz njenu veliku kuću i dvorište je prošlo na desetine pasa, što onih koje je čuvala kroz svoj servis, što onih koje je sklanjala sa ulice i primala iz azila, i njegovala ih dok im nije pronašla novi dom.

Kod Dragane svog psa možete bez brige ostaviti na sat, dan, mjesec dana, tokom vikenda, tokom praznika, koliko god i kad god vam zatreba pomoć u vezi vašeg psa. Psi borave u velikoj, udobnoj kući, imaju prostor za kretanje i igru u dvorištu, a u blizini je i veterinarska ambulanta, tako da su u svakom trenutku bezbjedni i o njima se vodi računa.

Kao što Dragana kaže:  Vaš pas će biti mažen, pažen i voljen, jer mi drugačije ni ne znamo sa psima. Biće nahranjen, moći će se igrati, trčati, spavati s nama, tako da će svaka tuga za gazdom biti tješena tako dugo dok ne zaspemo sretni i zadovoljni. Obratite nam se sa povjerenjem jer mi se ne bavimo papirima i računima, mi se bavimo živim bićima, i to najdražim živim bićima, sa ljubavlju, pažnjom i odgovornošću koju zaslužuju ONI, ne vi.”

Za prelijepe fotografije i detaljnije informacije posjetite  facebook profil “Dadilja za pse”

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0