Trebate biti sretni jer je blizak fizički kontakt dok spavate znak sretne veze Trebate biti sretni jer je blizak fizički kontakt dok spavate znak sretne veze
Ako se “sudarate” i gurkate u snu s partnerom, imate razloga za zadovoljstvo! Što su veći blizina i tjelesni kontakt dok spavate, to su... Trebate biti sretni jer je blizak fizički kontakt dok spavate znak sretne veze

Ako se “sudarate” i gurkate u snu s partnerom, imate razloga za zadovoljstvo! Što su veći blizina i tjelesni kontakt dok spavate, to su parovi sretniji, pokazuje novo istraživanje.

Koliko god vam katkad zasmeta partnerova blizina u krevetu, trebate biti sretni jer je blizak fizički kontakt dok spavate znak sretne veze.

Prema rezultatima novog istraživanja koje je objavio Science daily 15. travnja 2014., 86 posto ispitanika koji spavaju samo nekoliko centimetara udaljeni od partnera ima vezu kojom su veoma zadovoljni. Takvih je tek 66 posto među onima koji spavaju udaljeni i do pola metra.

Istraživanje je također pokazalo da gurkanje i maženje u snu itekako utječe na vezu i poboljšava je. Najsretniji su oni parovi koji spavaju jedno drugome u krilu ili u položaju “žlice”, kaže profesor Richard Wiseman, psiholog sa Sveučilišta u Hertfordshireu.

Međutim, najvažniji faktor koji su otkrili jest promjena u navikama partnera u snu. “Ako su jedno vrijeme spavali jedno uz drugo, a sada su sve češće i sve dulje u snu udaljeni, to može biti i vrlo siguran znak da se njihova veza hladi”, kaže dr. Wiseman.

Izvor:sensaklub.hr

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0