Što je to uspjeh :) Što je to uspjeh :)
Uspjeh je postići željeno, bilo da se radi na poslovnom ili privatnom planu. Uspjeh je ništa drugo nego prirodna posljedica stalne primjene temeljnih načela... Što je to uspjeh :)

Uspjeh je postići željeno, bilo da se radi na poslovnom ili privatnom planu.
Uspjeh je ništa drugo nego prirodna posljedica stalne primjene temeljnih načela uspjeha.

Obično se uspjeh veže uz poslovne rezultate, pa se za sve one koji su ostvarili velike zarade i profite kaže da su uspješni. No, kako znamo, uspjeh nije ograničen samo na posao i financije, pa su tako neki uspješniji privatno nego poslovno. Mnogima je važnije biti uspješan roditelj ili imati uspjeha među pripadnicima suprotnogog spola ili uspjeti svladati neku tešku bolest. Svatko ima svoju listu prioriteta, koju je dobro s vremena na vrijeme revidirati. Mudrost bi trebala biti pri vrhu, jer nam ona omogućava da donesemo ispravne odluke koje donose uspjeh u svemu, pa

  • mudrost
  • zdravlje
  • ljubav
  • obitelj
  • prijatelji
  • posao

tako i po pitanjima zdravlja, međuljudskih odnosa i financija. Uspjeti održati zdravlje je jedno od najvažnijih posstignuća, jer kad nemamo zdravlja, ne možemo uživati toliko ni u odnosima, ni u bogatstvu ni u čemu drugome. Isto tako, što nam vrijedi silan uspjeh i bogatstvo ako ga nemamo s kime dijeliti. Kako su obiteljski i prijateljski odnosi vrlo kompleksni, pravi je uspjeh održati skladne međuljudske odnose. Prema tome, na ljestvici uspješnosti prije samih poslovnih rezultata trebali bi se naći uspjesi na zdravstvenom, ljubavnom i općenito međuljudskom planu.

Znamo da smo stvarno uspješni kad naša sretna egzistencija ne ovisi o vanjskim čimbenicima. Pravo bogatstvo i uspjeh je tek onda kad su izvor i plodovi uspjeha u nama – kad imamo svoj mir, puno ljubavi, vremena, zdravlja i slobode. Prema tome, pravi je uspjeh usvojiti sve vrline i ukrotiti sve mane. Kad smo to uspjeli sve drugo dolazi samo od sebe.

Uspjeh ne ovisi o tome koliko novca zarađujemo, već o tome koliko smo utjecali na tuđe živote. – Michelle Obama

Muškarac koji je uspio u životu je onaj koji može zaraditi više no što njegova žena može potrošiti. Žena koja je uspjela u životu je ona kojoj je pošlo za rukom da pronađe takva muža. – Sacha Guitry

 

Iz fima “Slava”:MV5BMTU1NjE1NjY0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ3ODg3Mg@@._V1_SX214_

Ima nekoliko stvari koje ne predstavljaju uspjeh: uspjeh nije slava, ni novac, niti moć.
Uspjeh je probuditi se ujutro tako uzbuđen zbog onog što te čeka taj dan da doslovno izletiš iz stana.
Uspjeh je baciti se na posao s ljudima koje voliš. Uspjeh je biti povezan sa svijetom i pobuditi osjećaje kod drugih. Pronaći načina kako udružiti ljude koji nemaju ništo zajedničkog osim sna.
Uspjeh je zaspati noću znajući da si učinio najbolje što si mogao.
Uspjeh je veselje i sloboda i prijateljstvo.
Uspjeh je ljubav.

zivotna-skola.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0