Šta uraditi ukoliko Vas neko uvrijedi Šta uraditi ukoliko Vas neko uvrijedi
Postoje momenti kada Vas neka osoba može povrijediti, nešto ružno reći, što bi rekli ničim izazvana. Vaša inicijalna reakcija kada vas netko uvrijedi vjerojatno... Šta uraditi ukoliko Vas neko uvrijedi

Postoje momenti kada Vas neka osoba može povrijediti, nešto ružno reći, što bi rekli ničim izazvana. Vaša inicijalna reakcija kada vas netko uvrijedi vjerojatno bi bila vratiti istom mjerom, što zaista nije dobra ideja. Kako piše CoverMagazin, postoje mnogo bolji načini kako se nositi s uvredom.

  • Definirajte je li to bilo slučajno, jer često u takvim situacijama možemo nekoga krivo shvatiti tko zapravo nije mislio ništa loše.
  • Ako vas je bliska osoba uvrijedila recite da vas je to povrijedilo.
  • Otiđite. Ako ne znate kako biste reagirali, najbolji način je da u tom trenutku otiđete bez ikakve daljnje rasprave. Ovo će obično drugoj osobi jasno dati do znanja da je pogriješila i često može imati jači utjecaj od bilo čega drugog.
  • Nasmijete se i okrenite na šalu. Osobe koje se znaju nasmijati u takvim situacijama pokazuju drugima kako ne shvaćaju drugu stranu ozbiljno i kako im njihove riječi nemaju važnost. Čak ako vas je zaista zaboljelo nasmijte se i recite kako mora da je druga osoba imala loš dan.
  • Ignorirajte i nemojte dati do znanja drugoj osobi da vas se njene riječi uopće dotiču. Ako nastavi istom mjerom, tada jednostavno okrenite leđa i otiđite.
  • Duboko dišite i u glavi pjevajte svoju najdražu pjesmu ignorirajući ono što se događa.
  • Ostanite što je moguće mirniji, jer što mirniji budete to će rezultati biti bolji.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0