Šta muškarac prvo primijeti na ženi Šta muškarac prvo primijeti na ženi
Stara uvjerenja da muškarci na djevojkama prvo pručavaju tijelo pa grudi, noge ili guzu, nisu sasvim točna i evo što su otkrili da zaista... Šta muškarac prvo primijeti na ženi

Stara uvjerenja da muškarci na djevojkama prvo pručavaju tijelo pa grudi, noge ili guzu, nisu sasvim točna i evo što su otkrili da zaista primijećuju na ženama…

Chiara Atik razgovarala je s mladim muškarcima i napravila listu o tome što prvo primjećuju kod djevojaka. Svoje mini istraživanje objavila je za howaboutwe.com.

Lice

Navikli smo da muškarci prvo dobro pogledaju ženino tijelo pa onda proučavaju dalje, ali prema ovom istraživanju, gdje su muškarci anonimno priznali što zaista misle, to nije točno. Muškarci prvo pogledaju u lice i za oko im zapne neka posebnost poput očiju ili osmijeha. Dodaju da ne mogu točno znati što će ih na licu privući i to ovisi o tome kakva je osoba ispred njih i kako zrači.

Lijepo tijelo

A kad smo kod tijela, već je poznato da muškarci ne traže savršenstvo i svatko voli određeni dio malo više. No, priznaju da će odmah vidjeti i procijeniti da li se radi o lijepom i skladnom tijelu ii ženi koja se zapustila. Tek poslije, kažu, pogled će im odlutati na grudi, noge, guzu…

Stil odijevanja

Kod odijevanja primjećuju stil jer im može puno otkriti o kakvoj se djevojci radi, što voli i što joj je važno u životu. Nije im bitno da se radi o skupocjenoj odjeći, ali je važno da ima svoj stil koji odaje njihov osobni pečat.

Glasno pričanje

Nitko ne voli osobe koje se trude nadglasati druge u društvu, a muškarci ne vole žene koje su glasne jer im zbog toga djeluju nametljivo i agresivno. Dakle, ovo je jedna negativna osobina kojom ćete većinom odbiti muškarce od sebe.

S kime se najviše druže

Još jedna stvar koju će muškarci proučiti kada gledaju djevojku je s kime se više druži – muškarima ili ženama. Ako je djevojka okružena muškarcima to je znak da joj se novi prijatelj nužno ne sviđa na romantičan način samo zato što je prema njemu ljubazna i otvorena.

Sve je u detaljima

Baš poput stajlinga i odabira odjeće, važni su i detalji. Tako jedan mladić otkriva da obožava djevojke koje nose naočale i to će prvo primijetiti.

Kontakt očima

Posljednja, ali ne manje važna stvar koju su mladići naveli jest kontakt očima. Zaključuju da djevojke očima znaju dati na znanje kada im se netko sviđa i kada su zainteresirane za druženje pa je duži kontakt znak da bi moglo biti nešto više između njih dvoje.

Izvor: Tportal.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0