Šta morate znati o svom muškarcu? Šta morate znati o svom muškarcu?
Ukoliko se sa nekim zabavljate morate o njemu da znate osnovne stvari, ali nakon nekog vremena morate o njemu mnogo više da znate kako... Šta morate znati o svom muškarcu?

Ukoliko se sa nekim zabavljate morate o njemu da znate osnovne stvari, ali nakon nekog vremena morate o njemu mnogo više da znate kako biste mogli nastaviti vašu vezu. U nastavku članka pročitajte koje stvari morate znati o svom muškarcu i ako neke od njih ne znate brzo ga pitajte.

Saznajte šta on mora da uradi kako bi se osećao korisnim. Ni jedan muškarac ne voli da se oseća beskorisno, pa kada saznate pomozite mu da se oseća korisno.

Bitno vam je da znate šta može da opusti vašeg partnera. Da li je to neka serija, masaža, druženje sa prijateljima. Nije ni bitno, ali vama je jako važno da znate šta ga opušta.

Morate takođe da znate koliko često razmišlja o bivšoj devojci bez obzira kada su prekinuli. Ako vam to smeta recite mu, a ako vam ne smeta i on iz nekih razloga mora da bude sa svojom bivšom u kontaktu, podržite ga i recite mu da ga razumijete.

Proverite kojom rukom piše kako biste saznali da li je levak ili dešnjak, jer to vam može reći kako on politički razmišlja.

Pokušajte da naterate svog muškarca da razgovara sa vama, jer je komunikacija oslonac svake veze. Ako ne možete da razgovarate sa njim, potrudite se da saznate kako ga možete nagovoriti da vam se otvori i poveri.

Saznajte šta ga može izluditi. Možda je to jednostavno poljubac u javnosti koji će značiti da ne može da dočeka da dođete kući. Jako vam je bitno da znate šta ga uzbuđuje.

Uvek morate znati šta vašem dragom može pokvariti raspoloženje, jer na taj način retko ćete se naći u situaciji da se on oneraspoloži kada to najmanje očekujete.

Sada nećemo reći da morate redovno da pratite utakmice koje i on gleda, ali svakako morate znati za koji tim on navija.

ZENSKIKUTAK.RS

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *