Šta God Možeš Da Uradiš Ili Sanjaš Da Uradiš, Počni to Raditi Odmah Šta God Možeš Da Uradiš Ili Sanjaš Da Uradiš, Počni to Raditi Odmah
Postoji jedna elementarna istina koja se tiče svih pokušaja stvaranja nečeg novog, a izvire iz neznanja koje ubija bezbrojne ideje i veličanstvene planove: Onog... Šta God Možeš Da Uradiš Ili Sanjaš Da Uradiš, Počni to Raditi Odmah

Postoji jedna elementarna istina koja se tiče svih pokušaja stvaranja nečeg novog, a izvire iz neznanja koje ubija bezbrojne ideje i veličanstvene planove:

Onog trenutka kada se čovjek definitivno posveti nečemu, tada mu i nebo priskače u pomoć. Tada se počinju događati stvari koje se inače ne bi nikad desile. Iznenada se pojavljuju ljudi koji nam mogu pomoći, materijalna pomoć se pojavljuje iz izvora koje najmanje očekujemo, dešavaju se stvari koje prosto ne možemo objasniti logikom.

Zato ne zaboravi najvažniju lekciju: Šta god možeš da uradiš ili sanjaš da uradiš, počni to raditi. Odvažnost u sebi krije genijalnost, moć i čaroliju. Zato počni odmah!

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *