Specijalne Agentice (The Heat) 2013. Specijalne Agentice (The Heat) 2013.
Predstavljamo super komediju The Heat. Uštogljena FBI agentica Sarah Ashburn prisiljena je surađivati s bostonskom policajkom Shannon Mullins kako bi zgrabile opakog narko bossa.... Specijalne Agentice (The Heat) 2013.

Predstavljamo super komediju The Heat. Uštogljena FBI agentica Sarah Ashburn prisiljena je surađivati s bostonskom policajkom Shannon Mullins kako bi zgrabile opakog narko bossa. Problem je u tome što ni jedna od njih nikad nije imala partnera, pa ni prijatelja kad smo već kod toga.

Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale –prijateljice.

Dobitnik DGA nagrade za film Bridesmaids, Paul Feig je redatelj Specijalnih agentica, filma o dvije neobične suparnice koje unatoč svojim razlikama uskoro postanu prave partnerice. U filmu glume dobitnica Oskara Sandra Bullock, čiji filmovi su u svijetu zaradili više od 2,9 milijarde dolara, i Melissa McCarthy, nominirana za Oskara, koja je u zadnje dvije godine glumila u dvije vrlo uspješne komedije – Bridesmaids i Identity Thief. Specijalne agentice su pune neobuzdanog smijeha i pravih emocionalnih izazova.

Najbolja scena iz filma:

Glume:

Izvor: Pozitivne.info/mojtv.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.