Šest načina zbog kojih sretni parovi ostaju bliski! Šest načina zbog kojih sretni parovi ostaju bliski!
Mnogi misle kako je ljubav dovoljna da bi ostali sretan par zauvijek, međutim bez obzira na količinu ljubavi, morate uložiti i malo truda u... Šest načina zbog kojih sretni parovi ostaju bliski!

Mnogi misle kako je ljubav dovoljna da bi ostali sretan par zauvijek, međutim bez obzira na količinu ljubavi, morate uložiti i malo truda u vaš odnos. Osim ljubavi ispod su  navedene ključne stvari za zdravu i jaku vezu.

1- Lijepo uokvirena slika iz dana kada ste bili najzaljubljeniji

Ako ste vjenčani sigurno imate zajedničke fotografije s vjenčanja po domu, a ako niste potražite vašu fotografiju s nekog izleta ili putovanja, gdje ste bili najsretniji. Dajte je izraditi i objesite na vidljivo mjesto. To je odličan način na koji ćete se svakodnevno prisjećati osjećaja zaljubljenosti.

2- Film koji oboje volite

Kada osjetite kako  ste se udaljili ponovno pustite stari film koji oboje volite. To će vam pomoći da zaboravite na sve probleme i ponovo se približite.

3- Posebne obljetnice

Datum vjenčanja nemojte zaboraviti proslaviti, ali on nije jedini koje trebate obilježavati. Pronađite još neke zanimljive datume iz vašeg odnosa i neka vam njihovo obilježavanje postane tradicionalno.

4- Razgovarajte o snovima

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 1.400 parova pokazalo je kako su oni koji redovito razgovaraju o dugoročnim planovima i željama sretniji i ostaju duže zajedno.

5- Slaganje oko neslaganja

Svaki par ima neke delikatne teme oko kojih se nikada nećete složiti, bilo da se radi o novcu ili rodbini, ali ključ je u tome da se složite kako se ne morate u svemu slagati i prihvatite različitosti s dozom humora, a ne različitosti.

6-Novac za zabavu

 Sigurno nije lako štedjeti, a posebno ne za gluposti koje niste ni sigurni da vam trebaju, ali svaki par treba jedan bankovni račun na koji će odvajati novac namijenjen zabavi. Na taj način ćete se povremeno opustiti i zabaviti, a to neće naškoditi vašem budžetu.

Tekst u cijelosti prenesen sa: covermagazin.com

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0