Savjeti za idealan popodnevni odmor Savjeti za idealan popodnevni odmor
Donosimo nekoliko savjeta za kvalitetan i miran popodnevni odmor. Kao mali smo ga izbjegavali, a sada jedva čekamo da se domognemo par trenutaka samo... Savjeti za idealan popodnevni odmor

Donosimo nekoliko savjeta za kvalitetan i miran popodnevni odmor. Kao mali smo ga izbjegavali, a sada jedva čekamo da se domognemo par trenutaka samo kako bi uzeli mali predah.

1. Ne smije biti predug
Ako popodnevni san bude predug, logično je da ćeš navečer puno teže zaspati. Iz tog razloga, stručnjaci ističu da je bolje da to bude kraći san (od dvadesetak minuta do sat i pol).
2. Opcija “bešumno”
Svijet neće propasti ako za to vrijeme ugasiš mobitel, ali i televizor, radio i slično. Jedino što smije biti upaljeno je alarm.
3. Prekrij oči
Maska za spavanje je luksuz koji si svatko može priuštiti, a pomoći će ti da bolje spavaš, jer ti svjetlo nipošto neće moći remetiti san.
4. Nakon buđenja
Trik je da popiješ čašu vode ili pojedeš komadić čokolade. Na taj način tvoje će se tijelo prije razbuditi.
Pssst! Kraćim popodnevnim odmorom čuvamo zdravlje, ali i koncentraciju te se njime povećava naša produktivnost. San od samo pola sata daje nam snagu koja može trajati idućih pet sati.
Izvor: index.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0