Sarajevski ulični plesač priprema ples za sve vrste muzike Sarajevski ulični plesač priprema ples za sve vrste muzike
Iako mnogi prolaznici misle da najpoznatiji sarajevski ulični plesač Suvad Veletanlić ovih dana nosi masku zbog zagađenja, on kaže da samo želi da zaštiti zdravlje. ”Dosta... Sarajevski ulični plesač priprema ples za sve vrste muzike

Iako mnogi prolaznici misle da najpoznatiji sarajevski ulični plesač Suvad Veletanlić ovih dana nosi masku zbog zagađenja, on kaže da samo želi da zaštiti zdravlje.

”Dosta se krećem i mogu da se nahladim. A svoju kondiciju sam stekao od teškog fizičkog rada u djetinjstvu”, kazao je Veletanlić Agenciji Fena. 

Navodi da je osmislio i novi ples koji je nazvao ‘Jii ćoouu’, koji je kombinacija svih borilačkih vještina. Njegova želja jeste da ovaj ples postane planetarno popularan.

”To je ples za sve vrste muzike bez konzumiranja bilo kakvih droga”, objasnio je poznati sarajevski ulični plesač koji se pojavljuje i u jednom od spotova ‘Dubioza kolektiva’.

Dodao je da dnevno zaradi samo onoliko koliko mu je potrebno da preživi dan, ali da mu dobri prijatelji plaćaju kiriju.

”Želim samo još da poručim djevojkama da sam slobodan za ženidbu”, rekao je Veletanlić aludirajući na natpis koji je svojevremeno imao i na kojem je pisalo “tražim djevojku za ženidbu”.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *